Silifke Havadis


Medcem Silifke Belediyespor Yeni Sezona "Merhaba" Dedi

Spor

Ali UYSAL 5188 Kez Görüntülendi

2018-2019 futbol sezonunda BAL liginde mücadele edecek olan temsilcimiz Medcem Silifke Belediyespor yeni sezonun ilk antrenmanına çıktı.

2018-2019 futbol sezonunda BAL liginde mücadele edecek olan temsilcimiz Medcem Silifke Belediyespor yeni sezona “Merhaba” dedi. Onursal Başkan Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut’unda katıldığı Ünal Ünüvar Spor tesislerinde ki ilk antrenmanına çıkan Medcem Silifke Belediyespor göz doldurdu.

Medcem Silifke Belediyespor Takımı, yapmış olduğu yeni transferlerle kadrosunu güçlendirdi. Genç, dinamik ve hedefi yüksek futbolcularla sezon hazırlıklarına başlayan Medcem Silifke Belediyespor, bu sezonda iddialı bir performans ortaya koyacağını açıkladı. 

“YENİ SEZONDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Medcem Belediyespor oyuncularına, idari ve teknik kadrosuna başarılar dileyen Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Takımımızı, kulüp yönetimimizi, teknik heyetimizi, futbolcularımızı ve Silifke spora gönül vermiş tüm taraftarlarımızı tebrik ediyor, yeni sezonda başarılar diliyorum. Futbolcularımızdan teknik heyetimize kadar herkes kendini bu yola hazırlayarak, inanmış ve kararını ortaya koymuş durumda. Belediye Başkanınız olarak her zaman sizlerin yanındayım. Takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmıyorum. Bütün maçlara fırsat buldukça gidiyor, yakından takip ediyorum. Benimle birlikte takımımızı yalnız bırakmayan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen taraftarlarımıza ve Silifke halkımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz sezonda başarılı bir performans sergilendi. Takımımızın bu kararlılığını ve başarısını yeni sezonda da görmek istiyoruz. Sizler bizim yüzümüzü güldürüyorsunuz. Sizlerle ne kadar övünsek azdır. Kulüp başkanı ve yönetici arkadaşlarımıza, idari ve teknik kadromuza emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik olduğu sürece, başarı zaten kendiliğinden geliyor. Atalarımızın da dediği gibi inanmak başarmanın yarısıdır. Başarılarla dolu yeni bir sezon diliyorum” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE KAZANACAĞIZ”

Sezon hazırlıkları ve transferlerle ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Mehmet Ali Özer, yeni sezonda geçen sezondan daha iddialı olduklarını ifade ederek, "Kendi futbol anlayışımıza göre, genç, dinamik, hedefi yüksek futbolculardan oluşan bir takım oluşturduk. Başarılı ve iyi transferler yaptık. Bize tam adapte olacaklarına inanıyorum. Yeni sezonda Silifkeli sporseverlere zevkli futbol izlettireceğimize inanıyorum. Futbolcu arkadaşlarımızın hepsi birbirinden değerli olup, çalışkan, özverili ve gençlerden oluşuyor. Aramızda alt yapımızdan gelen genç kardeşlerimizde var. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir sezon geçireceğimizi belirtmek istiyorum. Ayrıca bizleri sezon süresince yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen siz değerli Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

AHMET ŞİMŞEK, “İNANÇLI VE KARARLI BİR TAKIMA SAHİBİZ”

Şube Sorumlusu Ahmet Şimşek ise, “Sizleri her daim aramızda görmenin, desteğinizi alıyor olmanın memnuniyetini yaşıyoruz. Takımımızı ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Biz kulüp olarak hedef büyütmeye devam edeceğiz. İnançlı, kararlı bir takıma sahibiz. Futbolcularımız, kulübümüz ve yönetim kurulumuz adına teşekkürlerimizi sunarım” dedi.

YENİ SEZON CAMİAMIZA TARAFTARLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Teknik Direktörü Yılmaz Özlem ise “Yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerimizde başladık. Hedefimiz bu ligde kalıcı olmaktır. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında da 1 Ağustos-18 Ağustos arası çalışmalarını Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Spor Tesislerinde devam ederken, 19 Ağustos-30 Ağustos arası çalışmalarını Afyonkarahisar’da sürdürecek. Takımımız, 1 Eylül’den itibaren de Silifke’de çalışmalara devam edecek. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında da takımımız 5-6 hazırlık maçı oynayacak. Yeni sezon camiamıza taraftarlarımıza hayırlı olsun” dedi.