Silifke Havadis


Altunok, "Hizmetlerimiz Sürecek"

Güncel

Silifke Havadis 1198 Kez Görüntülendi

Başkanvekili Altunok, Özgecan Aslan Parkı içerisindeki kafede yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Saray mahallesi Göksu ırmağı kenarında bulunan Özgecan Aslan Parkı içerisindeki kafede yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Devam eden çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Şehrimize gelen yerli ve yabancı misafirlerimizin yanı sıra ilçe halkımızın da oturup dinlenebileceği sosyal alanlar kazandırmaya devam ediyoruz. İlçemizin değişik mahallelerinde devam eden çalışmalarımızın yanı sıra Saray mahallesi Göksu Irmağı kenarı Özgecan Aslan parkı içinde  çevre düzenlemesi ve cafe yapımı çalışmalarımız sürüyor. Parklarımızı daha temiz daha düzenli ve halkımızın ihtiyaçlarına cevap verecebilecek hale getirmek için tüm belediye ekiplerimiz ortaklaşa bir çalışma yürütmektedir. Şehir merkezinde devam eden bu çalışmalarımızın yanı sıra diğer mahallelerimizde de belediye hizmetlerimiz aralıksız olarak devam etmektedir. Halkımızdan ve mahalle muhtarlarımızdan gelen istek ve talepleri belediyemizin imkanları dahilinde bir bir gerçekleştirmeye gayret gösteriyoruz. Hizmetlerin yürütülmesinde emeği geçen tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle Göksu ırmağı kenarında bulunan parklarımızda oluşan eksikleri ve yenileme çalışmalarını hızlı bir şekilde gerçekleştireceğiz” dedi.