Silifke Havadis


MHP’den Silifke'de İstişare Toplantısı

Politika

Silifke Havadis 3126 Kez Görüntülendi

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen istişare toplantısı Göksu Otelde yapıldı. Düzenlenen toplantıda MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve Belediye Başkanvekili Sadık Altunok misafirlerle tek tek ilgilenerek hoş geldiniz dileğinde bulundular. Toplantıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başka..

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen istişare toplantısı Göksu Otelde yapıldı.

Düzenlenen toplantıda MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve Belediye Başkanvekili Sadık Altunok misafirlerle tek tek ilgilenerek hoş geldiniz dileğinde bulundular. Toplantıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay yaptığı konuşmada, “Bugün burada birincisini düzenlediğimiz istişare toplantısında partimize gönül vermiş emektar büyüklerimizle bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyiz. 50 yıllık geçmişi ve şanlı bir maziye sahip partimiz MHP’ye gönül vermiş kadın kollarımız, ocak yöneticilerimiz, partimizde görev alan değerli büyüklerimiz, belediye meclis üyeliği yapmış değerli ağabeylerimiz ve partimizin bugünlere gelmesinde büyük özveri ve emekleri bulunan değerli emektar ağabeylerimiz, ablalarımız ve kardeşlerimizle bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi perçinliyoruz. Katılımlarınız için hepinizden Allah razı olsun” dedi.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’ta ‘birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır’ atasözüyle salonda bulunan partililere hoş geldiniz selamıyla başladığı konuşmasında, “Belediye hizmetlerimiz ilçemize bağlı 88 mahallemizde aralıksız devam ediyor. Yürüttüğümüz bu çalışmalarda siz değerli partililerimizin de büyük desteğine ihtiyacımız var. Yani sizlerle her zaman olduğu gibi bugünden sonra da yine birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz. Hem yerelde hem genelde milletimizin menfaatleri ve ülkemizin bekası için yürütülen çalışmalara hep birlikte omuz vermeye devam etmeliyiz. Birlik ve beraberliğimizin devam etmesi ümidiyle bizleri sizlerle bugün burada bir araya getiren başta İlçe Başkanımız Levent Nogay ve ekibine siz değerli partililerimize katılımlarınız için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna’da salonu dolduran partilileri selamlayarak, “Seçimlerde şahsıma ve partimiz MHP’ye verdiğiniz destekler için var olun sağ olun, Cenabı Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın” diyerek samimi duygularını bildirdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Mahmut Tat ise konuşmasında, tüm Mersin halkının ve partililerin destekleri ile şu an büyükşehir belediye meclisinde görev yaptığını Mersin ve ilçelerinde halkın menfaatlerine yönelik tüm projelerin takipçisi ve destekçisi olacaklarını bildirdi. “Dün olduğu gibi bugünde partimiz MHP çatısı altında birlik ve beraberliğimizi sürdürerek halkımızın bize verdiği görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Partimiz MHP’nin her zaman bir neferi olarak siz değerli hemşehrilerimize hizmet etmekten gurur duyuyorum. Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan son derece mutlu ve gururluyum” diyerek istişare toplantısını düzenleyen İlçe Başkanı Levent Nogay ve Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a şükranlarını iletti.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ise konuşmasında, istişare toplantısını düzenleyen İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyelerine  teşekkür etti. İl Başkanı Gölgeli konuşmasında, “Bizler bu kutlu davanın emanetçileriyiz. Ülkemizin bekası, milletimizin geleceği için hiçbir fedakarlık ve emekten kaçınmamış bir hareketin temsilcileriyiz. Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’ten bugüne kadar vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin geleceği uğruna birçok ülküdaşımızın şehadet şerbeti içtiği bu dava, yüce Türk Milleti’nin en zor zamanlarda sığındığı bir liman, devletimizin ise sigortası olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulduğu günden bu yana içerden ve dışardan tezgahlanan oyunlar, aynı şekilde kutlu davamız için de 50 yıla yakın süredir devam etmektedir. Ancak büyük bir birliktelik ile bu günlere başı dik bir şekilde gelen hareketimiz, bugün de aynı oyun ve tezgahlara karşı yine büyük bir birliktelik ile gereken cevabı vermektedir. Velhasıl bugün burada gerçekleştirdiğimiz istişare toplantısında da MHP Mersin il ve ilçe teşkilatları bilge liderimiz Türkmen Beyimiz Dr. Devlet Bahçeli’ye karşı sadakatini yinelemiş, bizleri bugüne kadar asla yanıltmayan ve milli davamızı hiçbir leke sürmeden bugünlere kadar taşıyan liderimizin emrinde birleştiğini açıkça beyan etmiştir. Türk Milliyetçileri ülkemiz ve davamız üzerine oynanan oyunların farkındadır ve bu girişimlere bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da asla geçit vermeyecektir. Bu bilinçle tekrar ediyoruz; ‘Başbuğumuzun izinde, Liderimizin emrinde oyunları bozacağız’. Kutlu davamıza zarar vermek isteyenlere karşı tek vücut olacak, davamıza son nefesimize kadar bağlı kalacağız. 2019 yerel seçimlerinde Mersin ve ilçelerimizde göreve gelen belediye başkanlarımız ve belediye meclis üyelerimizle birlikte siz değerli hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunma gayretimizi heyecanla sürdürüyoruz. Seçildiği günden bu yana halkımıza ve ilçelerimize hizmet etmeyi kendine görev edinen tün belediye başkanlarımızı ve belediye meclis üyelerimizi yürekten kutluyorum. Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun” diyerek salonu dolduran partilileri ile tek tek görüşerek birlik ve beraberlik içerisinde olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı tarafından Göksu Otel’de düzenlenen birinci istişare toplantısına Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Mahmut Tat, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Ateş, Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları üyeleri, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve belediye meclis üyeleri ve partililer katıldılar.