Silifke Havadis

Altunok, ‘Tüm sporseverlerimizi bekliyoruz’

Spor

Silifke Havadis 3924 Kez Görüntülendi 0

Altunok, ‘Tüm sporseverlerimizi bekliyoruz’

Başkanvekili Altunok, Silifke Belediyespor-Tarsus Belediyespor karşılaşmasına tüm sporseverleri davet etti.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, 13 Eylül 2019 Cuma günü saat 19:00’da Silifke Şehir Stadında oynanacak olan Silifke Belediyespor-Tarsus Belediyespor karşılaşmasına tüm sporseverleri davet etti.

Cuma günü saat 19:00’da yapılacak olan Silifke Belediyespor ve Tarsus Belediyespor karşılaşmasında takıma başarılar dileyen Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ‘Takımımıza inanıyoruz ve güveniyoruz. Dün olduğu gibi bugünde ve her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz.

Silifke gerçekten spor alanında başarılı ve alt yapısı sağlam bir ilçe. Birlik ve beraberlik içerisinde takımımıza sahip çıkacak ve Silifke’nin ismini tüm dünyaya duyuracağız. Yeni sezon Silifke’mize ve takımımıza hayırlı olur inşallah. Genç, dinamik ve tecrübeli futbolculardan oluşan bir kadro kuruldu. Kulüp başkanımız Gürhan Dölek ve Muzaffer hocamızın yönetiminde inşallah hedefimize ulaşacağız. 

Yönetim kurulumuzla, Teknik heyetimizle, futbolcularımızla ve taraftarlarımızla birlik beraberlik içerisinde başarılı olacağımıza inanıyorum.

Tarsus Belediyespor maçı ilk karşılaşma ve bu maçtan güzel bir moral ve motivasyon sağlamalıyız. Futbolseverlerimiz ve Silifke halkı takımımızı her daim destekledi ve yalnız bırakmadı. Cuma günü yapılacak karşılaşmanın da güzel geçmesini diliyorum. Köklü bir tarihi olan ve aynı zamanda 2. Ligde ve 3. Ligde önemli başarılar yakalamış olan bu büyük kulübümüzün, yeni başarılara imza atarak güçlü bir şekilde yoluna devam etmesi bizleri her zaman mutlu etmiş ve edecektir.

Belediye Spor’un himayesinde 300’e yakın genç sporcumuz lisanslı olarak bulunuyor. Bu bizim için büyük bir başarıdır. Silifke’de sporumuzun gelişmesini ve yükseklere tırmanması sağlayanlar, kentimizin gerçek sahipleri olan yöremiz insanlarıdır. Elini taşın altına koyarak kulübümüze ve takımımıza destek çıkan, maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen bütün Silifkelilere ve bütün sporseverlere bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Sezonun hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, takımımıza başarılar diliyorum.’ dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.