Silifke Havadis

Silifke Belediyespor, Özüne Dönüyor

Spor

Silifke Havadis 3703 Kez Görüntülendi 0

Silifke Belediyespor, Özüne Dönüyor

Yeni Sezonda Mersin Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Silifke Belediyespor, Mehmet Ünal ve Tahsin Mert Ünal kardeşlerle ve Cüneyt Doğan ile anlaştı.

Silifke Belediye Hizmet Binasın da yapılan imza töreninde Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu hazır bulundu.

Silifke’nin öz evlatlarıyla başarılı olacaklarını belirten Silifke Belediyespor Başkanı Gürhan Dölek “Bizler, tamamen öz kaynaklarımıza döneceğiz. Silifke futbol şehri ve bu şehirde yaşayan birçok yetenekli gencimiz var. Biz bu gençlere sahip çıkıyoruz. Geçmişten bugüne kadar kendi bünyesinden yetiştirdiği, sahada kaybettiği zaman o acıyı gözlerinden yaşı akıtarak hisseden samimi insanların olabileceği bir kadro oluşturmaya çalışacağız. Hangi oyuncu olursa olsun yapabileceklerinin en iyisini yapması bizim için en önemli değerdir. Bunu sağlamaya çalışacağız. Başarı böyle gelecek. Bugünde Silifke’mizin yetiştirdiği Mehmet Ünal, Tahsin Mert Ünal Kardeşlerle ve Cüneyt Doğan ile anlaştık. Daha öncede anlaşmaya vardığımız Mehmet Şıralı ve Suat Beliktaş’da memleketimizin çocukları. Silifke’nin değerlerine, vefaya, sevgiye önem veren saha içinde ve saha dışında davranışlarıyla örnek olan, karakterli, fedakâr futbolculara kapımız her zaman açık ”dedi.

Çavuşbucağıspor Hocası ve Mehmet Ünal ve Tahsin Mert Ünal kardeşlerin babası olan Ali Ünal’a da teşekkür eden Başkan Dölek “Silifke’mizde faaliyet gösteren amatör takımlar var.  Bu takımlarda da yetenekli, bizlere faydalı olacak futbolcular var. Tüm takımlar Silifke Belediyespor etrafında toplanıp, maddi manevi fedakârlık yapma noktasında destekleri var. Hepsine teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu üyelerimizle ve bizlere maddi manevi destek veren insanlarla birlikte Silifke’de sportif başarının yanı sıra altyapı ve tesisleşme adına güzel işlere imza atacağız. ”dedi.

Futbolcular ise Silifke Belediyespor’a geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, takımın başarısı için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını belirttiler.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.