Silifke Havadis

Medcem Silifke Belediyespor 3 Futbolcuyla Anlaştı

Spor

Silifke Havadis 1810 Kez Görüntülendi 0

Medcem Silifke Belediyespor 3 Futbolcuyla Anlaştı

Yeni sezonda Mersin Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Medcem Silifke Belediyespor, 3 futbolcu ile anlaştı.

Silifke Belediye binasında yapılan imza töreninde Kulüp Başkanı Gürhan Dölek’in şehir dışında olması sebebiyle Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu imza töreninde yer aldı.

Geçmiş dönemlerde Medcem Silifke Belediyespor’da forma giyen 3 futbolcudan Ahmet Bağış Stoper, Mehmet Şıralı forvet, Suat Beliktaş ise sağ bek mevkiinde görev yapıyor.

Medcem Silifke Belediyespor 3 Futbolcuyla Anlaştı (2)

İyi bir takım kurmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Medcem Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu “Bugünde daha öncede takımımızda oynayan, Silifke’yi bilen, takımımızı bilen 3 futbolcu ile anlaştık. Birbirinden değerli 3 futbolcumuzun takımımıza büyük katkıları olacaktır. Futbolcularımız takımımıza ve Silifke’ye hayırlı olsun. İç ve dış transfer çalışmalarımız devam ediyor. Eksik gördüğümüz mevkilere takviyeler yapacağız. Silifke halkımız merak etmesin göze hoş gelen, başarılı bir takım oluşturacağız ”dedi.

Medcem Silifke Belediyespor 3 Futbolcuyla Anlaştı (4)

Medcem Silifke Belediyespor ile anlaşan Mehmet Şıralı, Ahmet Bağış ve Suat Beliktaş ise “Bildiğimiz tanıdığımız bir kulübe geldik. İnşallah birlik beraberlik içerisinde çok çalışarak, yarım kalan işimizi tamamlayacağız. Gelmemize vesile olan yönetime çok teşekkür ediyoruz onları mahcup etmeyeceğiz ”dediler.

Medcem Silifke Belediyespor 3 Futbolcuyla Anlaştı (3)

 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.