Silifke Havadis

Silifke'de Komedi Filmi Çekilecek!

Güncel

Ayşe ÖNEL EREN 8735 Kez Görüntülendi 0

Silifke'de Komedi Filmi Çekilecek!

Silifke, sanat dünyasına kucak açıyor. Silifke'de komedi filmi çekilecek.

Silifke, sanat dünyasına kucak açıyor.

Türkiye çapında ödüllü genç yönetmen Erdal Bilge Ayçe'nin yönetmen koltuğunda oturacağı, Hasan Karabağ'ın senaristliğini yaptığı Düğün Evi Oyun Evi adlı sinema filminin hazırlıkları başladı. Filmde ünlü oyuncu Zerrin Tekindor ve ünlü sunucu Esra Erol'un eşi Ali Özbir'in de yer alacağı öğrenilirken, yönetmen Ayçe, oyuncu kadrosunda ağırlıklı olarak Silifke Halkı'nın olmasını istediğini, oyunculara ise hiç bir sözleşme imzalatılmayacağını, bir ücret talep edilmeyeceğini belirtti. Komedi türünde çekilecek olan film için "Kahkaha tufanına boğulacağınız bir film sizleri bekliyor." diyen Ayçe, destek veren herkese teşekkür etti.

Çekilecek olan filmde rol almak isteyen takipçilerimiz aşağıdaki kanallardan birisi üzerinden iletişim Ad Soyad, Yaş ve Telefon Numarası bilgilerini bize iletebilirler.

İletişim Sayfamız

Silifke Havadis Facebook Hesabı

Silifke Havadis Facebook Sayfası

Silifke Havadis İnstagram Hesabı

 

Erdal Bilge Ayçe Kimdir?

1993 Mersin doğumlu olan Ayçe, Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Oyunculuk  Bölümü mezunudur. Geçtiğimiz yıl Yönetmenlik Terfisi alarak yönetmen statüsüne yükselen Ayçe aynı zamanda oyuncu koçluğu ve eğitimciliği yapmaktadır. Ayla ve Müslüm Baba filmlerinde çeşitli görevler almıştır.

 

Fotoğraf: Nadir Köksoy

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.