Silifke Havadis

Silifke Belediye Meclisi, 2023 Bütçesini Onayladı!

Güncel

Silifke Havadis 1907 Kez Görüntülendi 0

Silifke Belediye Meclisi, 2023 Bütçesini Onayladı!

Silifke Belediyesi’nin 2023 yılı bütçesi 643 milyon TL olarak belediye meclisinde oybirliği ile kabul edildi.

Ekim ayı olağan meclis toplantısı ikinci oturumunda komisyonlardan gelen altı maddelik gündem görüşmeye açıldı. Okunan komisyon kararları ile ilgili olarak karşılıklı görüş alıverişinde bulunan belediye meclis üyeleri, 2023 yılı bütçesini de 643 milyon TL olarak oy birliği ile karara bağladı. Toplantıda ayrıca 2023 yılı performans ve  yatırım programını da ele alan belediye meclisi, aynı toplantıda belediye hizmetlerinden alınacak vergi, harç ve ücretleri de belirledi.

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Değerli meclis üyelerimiz, ülkemizin içinde bulunduğu şartlar doğrultusunda azami tasarruf ve  çok çalışma ile halkımız ve şehrimiz için  elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sizlerle birlikte hayata geçirdiğimiz projelerimiz ortada,  bugün sizlerin de destek ve katkıları ile karara bağladığımız 2023 yılı bütçemizin kentimize ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bugüne kadar bütçemizi en iyi ve adaletli bir şekilde kullanarak şehrimizi mutlu ve huzurlu bir kent haline getirdik. Hayata geçirdiğimiz hizmetlerimizi ve projelerimizi halkımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın istek ve önerileri doğrultusunda hazırlayarak uygulamaya geçiriyoruz.  İnsanlarımıza hizmet etmek çok güzel bir şey, ben halkımıza ve Silifke’mize hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum. Ben Silifkelilerin hizmetkarıyım. Belediye hizmet için vardır.  Tüm belediye personelimizle birlikte halkımızın ve kentimizin hizmetindeyim. Bu hizmetleri yürütürken tabi ki de siz değerli meclis üyelerimizin desteğini her zaman hissediyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Vermiş olduğunuz hizmetlerden, harcadığınız zamandan dolayı her birinize şahsım, Silifkeli hemşehrilerimiz ve belediye çalışanlarımız adına şükranlarımı sunuyorum. Bu bütçe ile Silifke’mize büyük yatırımlar kazandıracağız” diyerek 2023 yılı bütçesinin Silifke’ye ve Silifkelilere hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Cumhur ittifakı MHP’li Belediye Meclis Üyesi Mustafa Beceren’de dilek ve temenniler bölümünde söz alarak, “Başkanım, 2023 yılı bütçemizde en büyük payı yeni yolların açılması, asfaltlanması, parke taşı döşenmesi, kaldırım düzenlemeleri, mevcut yolların daha modern hale getirilmesi ile ilgili çalışmaya ayırmanız çok yerindedir. Bu düşünceniz için size teşekkür ediyorum.  ‘Yol medeniyettir’ anlayışı ile birlik ve beraberlik içerisinde yapacağımız çalışmalarla ilçemiz daha hızlı, daha modern ve daha sağlıklı bir yapıda gelişecektir, ben buna inanıyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.