Silifke Havadis

Silifke Belediyesi Sünnet Şöleni Düzenledi

Yaşam

Silifke Havadis 3537 Kez Görüntülendi 0

Silifke Belediyesi Sünnet Şöleni Düzenledi

Silifke Belediyesi tarafından Mesire Alanında düzenlenen sünnet şöleninde 35 çocuk sünnet ettirilirken, şölende çocuklar ve aileleri gönüllerince eğlendi.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, sünnet şöleninde aileleri ve çocukları yalnız bırakmadı. Belediyenin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü organizesinde gerçekleştirilen sünnet şölenine katılım yoğun oldu. Belediye Halk Oyunları ekibinin gösterileriyle geç saatlere kadar süren şenlikte Altunok, çocuklara birbirinden sürpriz hediyeler dağıttı. Boyama etkinliği, pamuk şeker, sihirbaz gösterisi, animasyon ekibi ile palyaço, Aşuk ile Maşuk gibi gösterilerle doyasıya eğlenen çocuklar, unutulmaz bir gün yaşadılar.

Silifke Belediyesi Sünnet Şöleni Düzenledi (3)

 ‘SÜNNET ŞÖLENİMİZİ GELENEKSEL HALE GETİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ’

Şölen açılışında konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ‘Belediyemiz tarafından bu yıl ilk kez düzenlediğimiz Sünnet Şölenimize katılım sağlayan tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum. Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün programı çerçevesinde 35 çocuğumuz Silifke Devlet Hastanesinde sünnet edildi. Başhekimliğimiz ve Üroloji Doktorlarımızın denetiminde gerçekleştirilen sünnetler, tamamen hijyenik koşullarda ve doktorlarımızın gözetimi altında yapılmıştır.

Silifke Belediyesi Sünnet Şöleni Düzenledi (2)

Çocuklarımızı ücretsiz sünnet ettirerek, bu mutlu günlerine hep birlikte şahit oluyoruz. Silifke Belediyesi olarak kentimizde yaşayan çocuklarımızın mutluluklarını paylaşmaktan ve buna vesile olmaktan büyük bir sevinç duyuyor, bu geleneğimizi inşallah önümüzdeki yıllarda da devam ettirmeyi düşünüyoruz.

Silifke Belediyesi Sünnet Şöleni Düzenledi (4)

Sünnet Şölenimizin gerçekleşmesinde emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyor, 35 çocuğumuzun sünnetinde bizlerden yardımlarını esirgemeyen Silifke Devlet Hastanesi Başhekimimize, doktorlarımıza ve sponsorlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum’ dedi.

Silifke Belediyesi Sünnet Şöleni Düzenledi (5)

Konuşmaların ardından Başkanvekili Altunok, organizasyonda emeği geçen ve katkı sunanlara plaketlerini takdim etti. Düzenlenen sünnet şölenine, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Devlet Hastanesi Başhekimi Özgür Ozan Karak, Başkan Yardımcıları Enes Buğra Genç, Emine Can, Semih Yılmaz ve Hüseyin Koçak, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.