Silifke Havadis

Silifke’de Parklara Kadın Eli Değdi

Yaşam

Silifke Havadis 2965 Kez Görüntülendi 0

Silifke’de Parklara Kadın Eli Değdi

Silifke Belediyesinde çalışan kadın işçiler, park ve bahçelerin bakımını yaparak ilçeyi güzelleştiriyor.

Yaşamın her alanını kolaylaştıran ve güzelleştiren kadın elinin bu defa Silifke’deki park ve bahçelere değdiğini ifade eden Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, “Belediyemiz bünyesine mevsimlik işçi olarak alınan personeller arasında kadın işçilerde bulunuyor. Kadın işçilerimizin bir kısmını park ve bahçeler müdürlüğümüzde görevlendirdik. Bu kadınlarımız yapacakları çalışmalarla kent merkezimizde bulunan park ve bahçeleri pırıl pırıl yaparak estetiğe ayrı bir özen göstermektedirler. Bayanlarımızın elinin değmesiyle renk renk çiçeklerle güzelleşen park ve bahçeler vatandaşlarımızın da büyük beğenisini kazanmaktadır.  Atalarımızın da dediği gibi hanım elinin değdiği her yer güzelleşir. Çünkü hanımlar temizlik konusunda daha hassas ve titizdirler. Bundan böyle park ve bahçelerimizin bakımını hanımlara emanet edeceğiz” dedi.

Kent merkezinde bulunan park ve bahçelerde çalışmalar yürüten kadın işçileri ziyaret eden Başkanvekili Altunok, işçilere kolay gelsin dileğinde bulundu.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.