Silifke Havadis

Silifkelilerden Deprem Bölgesine Yardım

Yaşam

Silifke Havadis 3300 Kez Görüntülendi 0

Silifkelilerden Deprem Bölgesine Yardım

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası bölgeye gönderilmek üzere toplanan yardımlar yola çıktı.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ‘Afet bölgesi için yaptığımız yardım çağrısının ardından birliktelik ve dayanışma ruhuyla yardımlarını esirgemeyen Silifke halkımıza teşekkür ederiz. Yardımlarınızı belediyemize ulaştırmaya devam edebilirsiniz’ dedi.

Silifke Belediyesi bünyesindeki Sosyal Market aracılığı ile Elazığ ve Malatya'daki depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla yardım kampanyası devam ediyor. Kampanyanın duyurulmasının ardından vatandaşların desteğiyle yardım malzemeleri toplanmaya devam ediyor.

Silifkelilerden Deprem Bölgesine Yardım (2)

Depremin hemen ardından Silifke Belediyesi tarafından başlatılan ve belediye hoparlörleri aracılığı ile ilan yapılarak vatandaşlara duyurulan yardım toplama kampanyası büyük ilgi gördü. Yardımlar içerisinde gıda başta olmak üzere, battaniye, halı, giyecek ve elektrikli ısıtıcıların yer aldığı öğrenildi.

Yardımların kısa sürede Elazığ ve Malatya’da ki depremzedelere ulaştırılacağını açıklayan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, millet olarak acıyı paylaşmada büyük bir hassasiyet gösterildiğini, her yerde olduğu gibi Silifkede ’de bu duygu ve hassasiyetin en açık bir şekilde ortaya konulduğunu söyledi.

Altunok, "Silifke olarak Elazığ depreminde vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık. Vatandaşlarımıza öncelikli olarak gıda, battaniye, ısıtma aletleri gönderiyoruz. İtina ile çalışmalarımızı tamamlayıp, yardımları deprem bölgesine ulaştıracağız. Elazığlı ve Malatyalı vatandaşlarımıza geçmiş olsun der, bu tür acıların bir daha yaşanmamasını dileriz" dedi.

Belediye bünyesindeki Sosyal Markete yardımlarını sürdüren vatandaşlar, depremzedelerin acılarını paylaştıklarını, her türlü yardım ve desteğe hazır olduklarını belirttiler.

 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.