Silifke Havadis

Silifke'de Cinayet: 1 Ölü, 2 Yaralı!

Güncel

Silifke Havadis 5798 Kez Görüntülendi 0

Silifke'de Cinayet: 1 Ölü, 2 Yaralı!

Silifke'de bir şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşini ve baldızını vurarak intihar etti.

Silifke'de meydana gelen olayda, iddiaya göre; psikolojik sorunları olan Özkan K. isimli şahıs, bir süredir ayrı yaşadığı eşi Fatma K. ve baldızını vurarak intihar etti.

Pazarkaşı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, Özkan K. ile boşanma aşamasında olan Fatma K., bir süredir kardeşi Özge K. ile birlikte yaşıyordu. Psikolojik sorunları olan Özkan K.'nin baldızının evine giderek boşanma aşamasında olduğu eşini ve baldızını vurarak intihar etti.

Çevredeki vatandaşların olayı 112'ye bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Fatma K. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken; başından vurulan kardeşi Özge K. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ayrıca Özkan K.'nin de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Yaşanan olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.