Silifke Havadis

Silifke'de İntihar Girişimi!

Güncel

Silifke Havadis 9403 Kez Görüntülendi 0

Silifke'de İntihar Girişimi!

Silifke'de bir vatandaş intihar girişiminde bulundu!

Edinilen bilgilere göre; Göksu Mahallesi'nde saat 17:15 sıralarında meydana gelen olayda; ismi öğrenilemeyen bir şahıs, Atatürk Ortaokulu civarında bir inşaatın son katına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Çevrede bulunan vatandaşların haber vermesi üzerine çok sayıda polis ekibi, sağlık ekibi ve itfaiyenin olay yerine intikal ettiği öğrenildi. Polis ekiplerinin çevre güvenliği alarak intihar girişiminde bulunan vatandaşı ikna etmeye çalıştığını belirten vatandaşlar, itfaiye ekiplerinin de şahsın atlama ihtimaline karşı atlama yatağını hazırladığını belirtti.

Polis ekiplerinin yaklaşık 40 dakika süren ikna çabalarının sonuç vermesi ile intihar etmekten vazgeçirilen şahsın, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü öğrenildi.

Silifke'de İntihar Girişimi! (2)

 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.