Silifke Havadis

Altınok ve Nogay'dan Anneler Günü Mesajı

Güncel

Silifke Havadis 1963 Kez Görüntülendi 0

Altınok ve Nogay'dan Anneler Günü Mesajı

Belediye Başkanvekili Altunok ve MHP İlçe Başkanı Nogay, Anneler Günü dolayısıyla birer mesaj yayınladı.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Altunok mesajında şöyle dedi:

Altunok, “Anneler, cennetin anahtarıdır”

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok,  “Ailenin ve toplumsal yaşamın temel direği olan annelerimizin mübarek ellerinden öpüyorum” dedi.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Anneler günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Annelerimiz dünyanın en zor ve en güç görevini icra eden, en yüce hislere sahip, merhametin, şefkatin, fedakârlığın ve koşulsuz sevginin sembolüdür. Annelik, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen ve yeri kesinlikle doldurulamayan dünyadaki en yüce makamlardan birisidir. Anneliği tarif ederken; genellikle ‘ailenin temel direği’ ve ‘toplumun mimarı’ gibi ifadeler kullanılır. Nitekim de öyledir. Fakat İslam’la müşerref olan herkes bilir ki; anneler aynı zamanda cennete girişin anahtarıdır. Anneler, ayaklarının altına cennet serilen mukaddes varlıklardır. Yüce dinimiz İslam, annelik makamını öylesine yüce tutmuştur ki; onlarca Ayet-i Kerime’de ve yine Allah Resulü’nün birçok Hadis-i Şerif’inde annelere saygı, tazim ve hürmet uyarısında bulunulmuştur. Dolayısıyla annelik makamı bizim için aynı zamanda imandır, inançtır, övünçtür ve kıvançtır. Rahmeti Rahman’a kavuşan tüm annelerimize de Hakk Teâlâ’dan rahmet niyaz ediyorum. Yaşam deneyimleriyle yolumuzu aydınlatan, dünyayı, insanları ve yaşamı sevmeyi öğreten, geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı sağlayan, bizleri güçlü kılan yüce varlıklarımız annelerimizin ve şehit annelerinin Anneler Günü'nü kutluyor, tüm annelerimize sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi.

MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay da yayınladığı mesajda Anneler Günü'nü kutladı.

Levent Nogay, “Annelerimiz en kıymetli varlığımızdır”

Dünyayı yaşanabilir hale getiren ve paylaştıkça büyüyen tek şeydir sevgidir. Sevginin yine dünyadaki tek temsilcisi ise annelerimizdir” diyen Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, Anneler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Ömrünün en son anına kadar kendilerini aileleri ve evlatlarının huzuru ve mutluluğuna adayan annelerin haklarının kesinlikle ödenemeyeceğini ve kıymetlerinin hiçbir değerle ölçülemeyeceğini ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay kutlama mesajında, “Sağlıklı fertler ve sağlıklı toplumların yetişmesinde kuşkusuz aile ortamı en büyük gerekliliktir. Anneler ise, aile müessesesinin temel taşıdır. Çünkü anneler yetiştirdikleri edepli, ahlaklı, ilkeli, kişilikli ve vatansever bireylerle sağlıklı bir toplum oluşturulmasında büyük rol oynarlar. İnsanı insan yapan en yüce erdemlerin bireylerde hayat bulmasında ve gelecek kuşaklara aktarılmasında en büyük pay yine annelere aittir. Bu nedenle, ilk öğretmenimiz, yol göstericimiz, büyük destekçimiz ve yaşamdaki en önemli hazinemiz olan annelerimiz, sevgilerin en yücesine, mutlulukların en güzeline layıktır. Kaç yaşımıza gelirsek gelelim ve her ne yaşarsak yaşayalım bizi hep sonsuz sınırsız hoşgörü ve sonsuz sınırsız sevgileriyle kuşatan, yaşamımızdaki en kıymetli varlık olma özelliğini hiçbir zaman kaybetmeyen annelerimizin, Anneler gününü kutlar, tüm annelere sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler dilerim” dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.