Silifke Havadis

Altunok, "Sahillerimizi yaza hazırlıyoruz"

Güncel

Silifke Havadis 1844 Kez Görüntülendi 0

Altunok, "Sahillerimizi yaza hazırlıyoruz"

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, İlçe Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı Bülent Keskinsoy’la birlikte Atakent ve Narlıkuyu mahallelerinde deniz sahilinde incelemelerde bulundu.

Halkımızın rahat ve huzurlu bir yaz dönemi geçirmesi için belediye olarak çalışmalarımız devam ediyor” diyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, yaz sezonu öncesinde İlçe Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı Bülent Keskinsoy’la birlikte Atakent ve Narlıkuyu mahallelerinde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerde İlçe Kaymakamı Ersin Emiroğlu’na yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi veren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Belediye olarak Narlıkuyu ve Atakent sahilleri ilçemize bağlı olan turistik bir yer. Bu mahallelerimizde özellikle yaz aylarında aşırı bir yoğunluk yaşanmaktadır. Tatil için ilçemizi tercih edenlerin sayısı ile birlikte kent nüfusumuz iki-üç katına çıkmaktadır. Sahillerde faaliyet gösteren esnafların denetiminin yanı sıra vatandaşlarımıza da bir takım hizmetler sunmaktayız. Tabi ki sahilimizi tercih eden vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği de çok önemlidir. Jandarma-polis-zabıta olarak koordineli bir şekilde özellikle yaz aylarında 7/24 hizmet anlayışı ile tedbirlerimizi elden bırakmıyoruz. Bu yıl geçireceğimiz yaz sezonunda biraz daha duyarlı biraz daha tedbirli olmak durumundayız. Ülkemiz ve dünya üzerinde devam eden korona virüs salgını nedeniyle hem sahillerimize gelen vatandaşlarımızın hem de ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın bu salgından korunması ve kollanması için öngörülen tedbirlerin uygulanmasında daha ısrarcı bir davranış sergileyeceğiz. Halkımızın sağlığı, huzuru ve güveni için bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra başta ilçe kaymakamlığımız, jandarma komutanlığımız, emniyet güçlerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yapacağız. Belediye ekiplerimiz sahillerimizde yaz sezonu ile ilgili eksiklerin tamamlanması için çalışmalarına devam etmektedir. Temiz sahil, yeşil parklar ve huzurlu bir çevre için yoğun bir çalışma programı gerçekleştiriyoruz. Halkımız ilçemize bağlı sahillerimizde huzurlu bir yaz sezonu geçirmeleri için yürüttüğümüz çalışmalarla keyifli bir zaman geçireceklerdir” dedi.

İlçe Kaymakamı Ersin Emiroğlu ise Narlıkuyu ve Atakent sahillerinde yaptıkları incelemelerde, deniz sahiline gelecek olan vatandaşların özellikle yaz aylarında rahat, huzur, güven ve sağlıklı bir ortamda hizmet almalarının sağlanması gerektiğini belirtti. Kaymakam Emiroğlu ayrıca,  ilçeye her gelen yerli ve yabancı misafirlerin Silifke’mizden memnun ayrılması için hiçbir aksaklığa meydan verilmemesini, her birim ve her vatandaşın üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini vurguladı.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.