Silifke Havadis

Altunok ve Nogay'dan Başsağlığı Mesajı

Güncel

Silifke Havadis 1889 Kez Görüntülendi 0

Altunok ve Nogay'dan Başsağlığı Mesajı

Belediye Başkanvekili Altunok ve MHP İlçe Başkanı Nogay, Bitlis’teki hain saldırıda şehit olan askerlerimiz için bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Bitlis-Merkeze bağlı Sehi bölgesi yakınlarında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "Bitlis Sehi bölgesi yakınlarında, İl  Jandarma  Komutanlığınca devam eden Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Erhan Bahargülü Operasyonu'nda 2 evladımız şehit oldu, 4 evladımız hafif yaralandı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Başımız sağ olsun" denildi.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve MHP Silifke İlçe Başkanı Nogay, Bitlis’te bölücü terör örgütünün yaptığı kalleş saldırıda şehit olan askerlerimiz için bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Altunok, "Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin"

Başkanvekili Altunok mesajında, "Bitlis-Merkeze bağlı Sehi bölgesi yakınlarında, İl Jandarma Komutanlığınca devam eden “Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Erhan Bahargülü Operasyonu” kapsamında bir grup teröristin hain saldırısı sonucu 2 jandarma uzman çavuşumuzun şehit olduğunu ve  4 jandarma uzman çavuşumuzun da  yaralandığını üzüntü ile öğrendim. Bu hain saldırıları yapan terör örgütünü nefret ve şiddetle kınıyorum. Rabbim inşallah bu topraklarda yaşayan Türk milletine bir daha şehit acısı yaşatmasın. Büyük Türk Milleti olarak her birlikte yaşadığımız mübarek ramazan ayı içerisinde askerlerimize yapılan bu hainlikleri ise asla unutmayacağız. Kahraman Mehmetçiklerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Rabb’im, ordumuzu muzaffer eylesin. Mehmetçiklerimizin ayağına taş değdirmesin” dedi.

Nogay, "Dualarımız Mehmetçiklerimizle"

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, Bitlis’ten gelen acı haberle derin bir üzüntü yaşadığını belirterek, “Dualarımız Mehmetçiklerimizle” dedi. MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay mesajında, “Bitlis’te meydana gelen hain saldırıda 2 uzman çavuşumuz vatan evladımızın şehit düştüğünü ve aynı saldırıda 4 mehmetçiğimizin de yaralandığını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Büyük Türk Milleti olarak mübarek günleri yaşadığımız bu günde kahraman askerlerimize yönelik yapılan bu hain ve alçak saldırıyı nefretle kınıyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devletimizgeçmişte olduğu gibi bundan sonra da tüm unsurlarıyla gereken tedbirleri mutlaka alacaktır. Bizler büyük Türk milleti olarak her türlü zorluğu birlik ve beraberlikle aşabilecek güçteyiz. Bu mübarek gün ve gecede kahpece yapılan saldırı sonucu yaşamını yitiren şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyorum. Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Dualarımız Mehmetçiklerimizle, Cenab-ı Mevlam Mehmetçiklerimizi korusun” dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.