Silifke Havadis

Silifkeli Çocuklardan Alkışlanacak Davranış

Güncel

Silifke Havadis 2242 Kez Görüntülendi 0

Buruk geçen Ramazan Bayramı'nda Silifkeli çocuklar alkışlanacak bir davranış sergiledi.

Silifkeli Çocuklardan Alkışlanacak Davranış

Silifke Gazi Mahallesi'nde yaşadıkları apartmandaki büyüklerinin bayramını sosyal mesafeye uyarak kutlayan çocuklar topladıkları parayı, "Bayram paylaşmaktır" diyerek Biz Bize Yeteriz Türkiye'm kampanyasına bağışladılar.

Konuyu Instagram Hesabımız üzerinden bize ileten Neslihan Alptekin Altıntaş, çocuklar Arzu Ceyla, Ahmet, Kayra, Sueda ve Asya'nın, yaşadıkları apartmandaki büyüklerinin bayramını el sallayarak ve uzaktan kutladığını, büyüklerinden aldıkları bayram harçlığını ise; "Bayram paylaşmaktır" diyerek Biz Bize Yeteriz Türkiye'm kampanyasına bağışladıklarını belirtti.

Çocukların bağışı tamamen kendi istekleri ile yaptıklarını sözlerine ekleyen Altıntaş, tüm İslam Alemi'nin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Biz de Silifke Havadis Ekibi olarak bu güzel kalpli çocuklarımızın Ramazan Bayramı'nı kutluyoruz. İyiki varsınız çocuklar :)

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.