Silifke Havadis

Çaltıbozkır Derneği'nden Başkan Aktan’a Ziyaret

Güncel

Silifke Havadis 1124 Kez Görüntülendi 0

Çaltıbozkır Derneği'nden Başkan Aktan’a Ziyaret

Çaltıbozkır Derneği Başkanı Mehmet Asım Özçalık ve yönetim kurulu üyeleri, Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan’ı makamında ziyaret ettiler.

Çaltıbozkır Mahallesi Eğitim, Kültür, Tanıtım, Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Asım Özçalık ve yönetim kurulu üyeleri, Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan’ı makamında ziyaret ettiler.

‘BAŞKANIMIZA YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ’

Dernek olarak kurulduğu günden buyana başarılı çalışmalara imza attıklarını ifade eden Başkan Mehmet Asım Özçalık, ‘Çaltıbozkır Mahallesi Eğitim, Kültür, Tanıtım, Kalkınma ve Dayanışma Derneği olarak bize verilen görevin ağırlığın farkındayız. Biz bu köyde doğduk ve bu köye bir borcumuz var. Biz bu borcu ödemek için bu yola çıktık. Tüm yönetim kurulumuz ve üyelerimizle birlikte çok çalışarak köyümüzün eksikliklerini tamamlayıp, öncelikle Çaltıbozkırlılar’ın birbirleriyle bağlarını kurmak zorundayız. Derneğimiz bu amaçla kurulmuş olup, köyümüze ekonomik anlamda, tarım ve hayvancılığı geliştirmek üzere vatandaşlarımızı bilgilendirmek ve en yüksek verimi almak için projeler hazırlayıp, refah düzeyimizi yükseltmek için çalışmaktayız. Ayrıca köyümüzü tanıtmak ve turizme kazandırmak için çaba harcamaktayız. Bunun için tüm bireylerin üstüne düşen sorumluluğu yapacaklarına inanıyoruz. Biz bu köyde önderlik yaparak bunları sağlamak zorundayız.

Belediyemizin de yaptığımız ve yapacak olduğumuz çalışmalarımızda yanımızda olması, bizlere destek vermesi dernek olarak bizleri daha da mutlu edecektir” dedi.

‘ÜZERİMİZE DÜŞEN HER SORUMLULUKTA YANINIZDAYIZ’

Belediye Başkanı Mücahit Aktan, dernek yönetiminin ziyaretinden dolayı memnun olduğunu ve desteklerini esirgemeyeceğini belirterek, ‘Çaltıbozkır mahallemizin gelişmesi ve kalkınması için elimizden gelen gayreti göstermeye hazırız. İlçemiz için hizmet eden tüm kurum ve kuruluşlara olduğu gibi, derneklerimize de imkânlarımız ölçüsünde destek olmaya, onların yanında olmaya gayret ediyoruz. Dernekler gerek burada ve gerekse şehir dışındaki hemşerilerimizi bir çatı altında toplayarak, aynı amaç doğrultusunda çalışmayı ve birlikte olmayı amaçlar. Çaltıbozkır Mahallesi Eğitim, Kültür, Tanıtım, Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.