Silifke Havadis

15 Yaşındaki Genç, Denizde Boğularak Hayatını Kaybetti!

Yerel

Ayşe ÖNEL EREN 15358 Kez Görüntülendi 2

15 Yaşındaki Genç, Denizde Boğularak Hayatını Kaybetti!

15 yaşındaki genç, Taşucu Mahallesi'nde boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Silifke İmam Hatip Lisesi'nde yatılı olarak okuyan 15 yaşındaki Ramazan Gezer, bugün öğleden sonra arkadaşlarıyla beraber Taşucu'nda denize girdiği sırada boğularak hayatını kaybetti.

Denizin dalgalı olması nedeniyle arkadaşlarının denize girmediği, Ramazan Gezer'in ise tek başına denize girdiğini belirten görgü tanıkları, denizin dalgasının artması sonucu Gezer'in boğularak hayatını kaybettiğini belirtti. Çevrede bulunan bir vatandaşın denize atlayarak Gezer'i çıkardığı, gelen 112 ekiplerince mudahalede bulunulduğu fakat Ramazan Gezer'in hayata döndürülemediği belirtildi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yorumlar

    Esra Erdem

    Nasıl vatandaşlardan kimse yardım etmemiş ya asıl yüzme bilmiyoruz diye denize girmeyen polis ekipleri ve sağlık ekipleri. Yardım eden suya atlayan sıradan bir vatandaş öncelikle. Sudan çıkınca geçirilerek yapılan müdahalenin ne önemi kaldı ki... Lütfen yanlış bilgi yazmayın Lütfen!

      Ayşe ÖNEL EREN

      Esra Hanım, bilgi için teşekkürler.