Silifke Havadis

Altunok, “Silifke’miz için var gücümüzle çalışıyoruz”

Güncel

Silifke Havadis 2312 Kez Görüntülendi 0

Altunok, “Silifke’miz için var gücümüzle çalışıyoruz”

Belediye Başkanı Sadık Altunok, Silifke’nin gelişmesi ve modern bir kent haline gelmesi için var güçleriyle çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

Belediye olarak ilçeye bağlı değişik mahallelerde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Fırsat buldukça halkımızla ve muhtarlarımızla bir araya gelerek onların sorun ve isteklerini dinliyorum. Belediye olarak her zaman halkımızın yanındayız. Mahalle sakinlerimizin yanı sıra gençlerimiz, çocuklarımız ve yaşlılarımızla da görüşerek onlardan gelen istek ve talepleri de dinliyorum. Bu ziyaretlerimde belediye olarak ilçemize ve halkımıza yönelik sürdürdüğümüz hizmetleri ve projelerimizi de halkımızla paylaşıyorum. Gittiğimiz her mahallede ve ziyaret ettiğim her işyerinde vatandaşlarımızın sıcak ilgi ve sevgileri ile karşılaşıyorum. Bu ziyaretlerimizle birlikte halkımızın ve esnaflarımızın memnuniyetini ve bizlere olan güvenlerini de görmüş oluyorum. Elimizden geldiğince her zaman halkımızın yanlarında olmaya gayret göstererek onlardan gelecek istek ve talepleri de belediyemizin imkanları dahilinde yerine getirmeye özen göstereceğim. Başladığımız tüm projelerimizi sağlıklı bir şekilde yürüterek modern ve kalıcı hizmetleri Silifke’mize ve halkımıza sunmayı hedefliyoruz “dedi.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’u belediye hizmetlerinin yürütüldüğü çalışma alanlarında gören vatandaşlar ise  “Başkanım iyi günde kötü günde hep yanımızdasınız. Sizlerin bu güzel davranışı bizleri mutlu etmektedir. Her fırsatta hem çalışmaları inceliyorsunuz, hem de bizleri ziyaret ediyorsunuz. Biz sizlerden memnunuz.  Allah sizlerden razı olsun başkanım” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.