Silifke Havadis

Silifkeli Şehidin Yürek Yakan Hikayesi

Güncel

Ayşe ÖNEL EREN 39564 Kez Görüntülendi 0

Silifkeli Şehidin Yürek Yakan Hikayesi

Hakkari'de şehit düşen Mersinli Barbaros Yılmaz'ın hayat hikayesi herkesi ağlattı.

Hakkari'de şehit düşen Mersinli Barbaros Yılmaz'ın hayat hikayesi herkesi ağlattı.

Hakkari’de şehit düşen Mersin Silifkeli Barbaros Yılmaz’ın hikayesi yürek burktu.
1997 yılında anne babasını kaybeden şehidin dedesi ve babaannesi tarafından büyütüldüğü, onların vefatından sonra da halasının Silifke’deki evinde yaşamaya başladığı öğrenildi. Şehidin kardeşinin ise Erdemli ilçesinde başka bir akrabasıyla yaşadığı belirtildi.
Askere de halasının evinden giden genç askerin, Hakkari’de askerlik yapacağını öğrendikten sonra sosyal medya hesabından ‘’ Belki şans belki kader baba, Hakkari’ye KOMANDO Olarak gider. Dağ Komando Tugayı 5.dağ ve komando taburu 2.komando bölüğü’’ şeklinde paylaşım yaptığı görüldü.
Bir başka paylaşımında ise ‘’Bize vatan delisi diyorlar, kafayı vatanla bozmuşsunuz diyorlar. Çok şükür kafamız bozuk, kanımız değil’’ yazan Yılmaz’ın paylaşımları herkesi gözyaşlarına boğdu.
Terhisine 95 gün kala şehid düşen Barbaros Yılmaz’ın babasının da astsubay olduğu belirtilirken, cenazenin Silifke’de defnedileceği öğrenildi.

Kaynak: ALİ KILDAN / GÜNDEM33 ÖZEL - http://www.gundem33.com/mersinli-sehidin-yurek-yakan-hikayesi/1711/

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.