Silifke Havadis

17 Yaşındaki Zeynep'in Öldürülmesiyle İlgili Ortaya Bir İddia Atıldı

Güncel

Silifke Havadis 4857 Kez Görüntülendi 0

17 Yaşındaki Zeynep'in Öldürülmesiyle İlgili Ortaya Bir İddia Atıldı

Geçtiğimiz günlerde eşi tarafından av tüfeğiyle öldürülen Zeynep Sarıaydın'ın öldürülme sebebiyle ilgili bir iddia ortaya atıldı.

Silfike'ye bağlı Sarıaydın Mahallesi'nde 5 aylık hamile olan Zeynep Sarıaydın, 8 aylık eşi tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürülmüştü. Konuyla ilgili açıklama yapan Zeynep Sarıaydın'ın ağabeyleri, kız kardeşlerinin ailesini görmek için öldürüldüğünü söylediler.

Sarıaydın Mahallesi'nde meydana gelen olayda Zeynep ve Erdoğan Sarıaydın çifti henüz bilinmeyen bir sebeple tartıştı. Tartışmanın devamında Erdoğan Sarıaydın, 5 aylık hamile eşi Zeynep Sarıaydın'ı av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olayın üzerine Erdoğan Sarıaydın Jandarma tarafından gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan Erdoğan Sarıaydın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın ardından Zeynep Sarıaydın'ın ağabeyi İdris Yıldırım, kız kardeşlerinin kendileri ile görüşmesine izin verilmediğini açıkladı. Kız kardeşleri Zeynep'in telefonunun Erdoğan Sarıaydın tarafından elinden alındığını belirten İdris Yıldırım, Zeynep Sarıaydın'ın özellikle son günlerde ailesi ile görüşmek için ısrarcı olduğunu ve bu yüzden çıkan tartışma sonucu öldürüldüğünü söyledi. Konuşmasının devamında İdris Yıldırım, "Uyuşturucu madde kullandığını öğrendiğimiz bu zanlı, uyuşturucu alıp kardeşimi vurmuş" dedi.

İdris Yıldırım, kız kardeşleri Zeynep'in evlenmesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Sarıaydın ailesi ile ticaretten dolayı bir tanışıklıkları olduğunu, daha sonra bu ailenin Zeynep'i istediğini, resmi nikahın ana baba rızası ile kıyıldığını belirtti. Zeynep 18 yaşını doldurana kadar ailesi ile kalacağının sözünün verildiğini ancak daha sonra kız kardeşlerinin bu aile tarafından kaçırıldığını sözlerine ekleyen İdris Yıldırım, zanlının en ağır cezayı almasını istediklerini söyledi.

Zeynep'in ağabeylerinden Vehbi Yıldırım ise, kız kardeşlerinin çok nazik bir insan oldğunu ve kendisinden hiç bir saygısızlık görmediklerini belirtti.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.