Silifke Havadis

23 Nisan Kutlamaları Ertelendi!

Güncel

Ayşe ÖNEL EREN 2638 Kez Görüntülendi 0

23 Nisan Kutlamaları Ertelendi!

Mersin genelinde beklenen şiddetli fırtına uyarısı nedeniyle 23 Nisan Etkinlikleri ertelendi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğünce yapılan şiddetli fırtına uyarısı nedeniyle 23 Nisan Pazar günü yapılması planlanan bir dizi tören ve etkinlik ileri tarihe ertelendi. Etkinliklerin ertelenmesine dair bilgi, Mersin Valiliği'nden gönderilen resmi yazı ile duyuruldu.

23 Nisan Ulusal Egenemlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yapılması planlanan bir dizi etkinlik ve kutlama şiddetli fırtına uyarısı nedeniyle ertelendi. Mersin Valiliği'nden yaplıan açıklamada çelenk koyma törenleri hariç diğer etkinliklerin ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.

MERSİN VALİLİĞİ'NİN BASIN DUYURUSU

"Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılarda Doğu Akdeniz Bölgesinde bu akşam saatlerinden (22/04/2017) itibaren güney batı yönlerden esmeye başlayacak rüzgârın hızının giderek artacağı ve yarın (23 Nisan 2017) tam fırtınaya dönüşeceği; hızının zaman zaman 100 km’yi aşacağı belirtilmekte olup tüm vatandaşlarımızın yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (çatı, kiremit uçması, ağaç devrilmesi vs.) dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Bu sebeple yarın kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilimizde düzenlenecek olan tören ve gösteriler (Çelenk koyma töreni hariç) herhangi bir müessif olaya sebebiyet verilmemesi için ileriki bir tarihe ertelenmiştir."

ETKİNLİKLER 24 NİSAN PAZARTESİ YAPILACAK

Konuya ilişkin açıklama yapan Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, çelenk koyma töreninin 23 Nisan Pazar günü yapılacağını; okullardaki ve Anıt Meydanı'ndaki törenlerin ise 24 Nisan Pazartesi günü yapılacağını belirtti.

Kaymakam Cinbir'in konuya ilişkin açıklaması şu şekilde:

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında; Çelenk sunma töreni planlandığı gibi 23 Nisan 2017 Pazar günü yapılacaktır. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 23 Nisan 2017 günü için olacağı bildirilen Kuvvetli Fırtına nedeniyle herhangi müessif bir olaya meydan vermemek için,

Okullarımızın bahçelerindeki kutlamalar;
24 Nisan 2017 Pazartesi günü saat 08 30- 10 30 arasında,
Silifke Anıt Meydanındaki Kutlama Töreni; 
24 Nisan 2017 günü saat 11 00' de yapılacaktır.

Değerli Silifkelileri Çocuklarımız ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu ve heyecanını yaşamaya ve paylaşmaya, konutları ile işyerlerini Ay Yıldızlı Al Bayrağımız ile donatmaya davet ediyorum."

 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.