Silifke Havadis

4. Köprü Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

Güncel

Ayşe ÖNEL EREN 5573 Kez Görüntülendi 0

4. Köprü Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

Silifke'de 4. Köprü'nün temeli atıldı.

Silifke'de 4. Köprü'nün temeli atıldı.

Göksu Irmağı üzerine inşa edilecek olan 4. köprünün temel atma töreni 12 Ağustos Cuma Günü Saat 18:00'da gerçekleştirildi. 2000 yıllık tarihi Taş Köprü'nün temelinin, nehir içerisinde oluşan ağaç köklerinden ve suyun aşındırmasından dolayı tehlike arz etmesinden dolayı yapılacak olan 4. Köprü, Taş Köprü’nün 180 m batısında yer alacak. 20 m genişliğinde ve yaklaşık 70 m uzunluğunda olacak olan 4. Köprü Camikebir, Bucaklı ve Gazi Mahallelerini birbirine bağlayarak Taş Köprü'nün yerini alacak.

Çok sayıda Silifkeli'nin katıldığı törende saygı duruşu ve İstiklâl marşı'nın ardından Turgut ve Kocamaz kürsüye çıktı. Konuşmaların ardından Silifke Belediyesi Folklor Ekibi bir gösteri düzenledi. Gösterinin ardından Protokol tarafından 4. Köprü'nün temelini atmak için butona basıldı. Temel atma töreni kurban kesilmesiyle sona erdi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.