Silifke Havadis

Altınok, ‘Engelli ve Yaşlı Hastane Servis aracı hizmetimiz sürüyor’

Güncel

Silifke Havadis 1886 Kez Görüntülendi 0

Altınok, ‘Engelli ve Yaşlı Hastane Servis aracı hizmetimiz sürüyor’

Silifke Belediyesi tarafından, engelli ve yaşlı vatandaşlara özel, hastane servis aracı hizmeti devam ediyor.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, "Her zaman engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın yanındayız. Onların talep ve sıkıntılarına imkânlarımız ölçüsünde çözüm üretmeye devam devam edeceğiz" dedi. Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, "0538 573 06 33 numaralı telefonumuzu çeviren engelli ve yaşlı vatandaşlarımızı önce kayıt altına alıyor, bilgilerini de alarak evinden alıp hastaneye kadar ulaştırıyoruz. Daha sonra tedavisi biten engelli ve yaşlı vatandaşlarımızı da tekrardan evine kadar götürüyoruz.

Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın sosyal hayata katılımını sağlamak, engelli yakınlarının çalışma hayatını kolaylaştırmak, yakını olmayan veya yakını olduğu halde kendisi ile ilgilenecek durumda olmayan engellilerin güven içinde sokağa çıkmalarını ve ihtiyaçlarını rahatça temin etmelerini sağlayarak sosyal hayatın içerisinde daha fazla yer almaları amacıyla hizmete sunulan bu servisten yararlanmak isteyenler öncelikle Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne veya 0538 573 06 33 numaralı telefondan iletişime geçebiliyorlar.

Tabi ki hastaneye ulaşmak, tedavi olmak herkesin hakkı ama hastaneye ulaşma konusunda engelli kardeşlerimizin çok büyük sorun ve sıkıntılar yaşadığını hepimiz biliyoruz. Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın hastaneye ulaşabilmeleri için aracımızın bakımını ve iç dizayn tasarımını yeniden yaparak hizmetimize devam ediyoruz.

Engelli kardeşlerimizin kullanabilmesi için özel bir şekilde hazırlanan ve bakımları yapılan aracımız 7/24 sizlerin hizmetinde olacak. Fakat randevulu durumlarda engelli ve yaşlı vatandaşlarımız randevu günü ve saatini ilgili birimimiz veya telefon numarasını arayarak yetkili arkadaşlarımıza iletirlerse ona göre yerinde ve zamanında hizmet sağlamış oluruz.

Belli bir yaşın üzerindeki yaşlı vatandaşlarımıza da aynı araçla bu hizmeti sunma imkânımız olacak. Biz her zaman sizlerle beraberiz. Gönlümüz sizlerle beraber. Silifke’yi engelliler açısından daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.