Silifke Havadis

Altunok, “Belediyeler arası dayanışma şart”

Güncel

Silifke Havadis 866 Kez Görüntülendi 0

Altunok, “Belediyeler arası dayanışma şart”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Silifke Koordinasyon Merkezi Müdürü Abdullah Yılmaz, Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok'u makamında ziyaret etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Silifke Koordinasyon Merkezi Müdürü Abdullah Yılmaz, Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve Belediye Başkan Danışmanı Eyüp Arslan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Kendisini ziyarete gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi Silifke Koordinasyon Merkezi Müdürü Abdullah Yılmaz’la makamında görüşen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, vatandaşlara belediye hizmetlerinin sağlıklı ve hızlı bir şekilde ulaşmasının yolunun belediyeler arası dayanışmadan geçtiğini vurguladı.

Büyükşehir belediyesi ile ilçe belediyelerinin hizmet noktasında birbirinden ayrılmaması gerektiğini savunan Başkanvekili Altunok, belediye hizmetlerinin bütün şehirlere ve halka eşit götürülmesi gerektiğini savundu. Altunok, “Biz Silifke belediyesi olarak Büyükşehir belediyesi ile ortak projelerde koordineli çalışmalar yürüterek halkımıza en iyi ve en kaliteli hizmetleri sunmaya gayret göstereceğiz. Bu konuda canla başla çalışmaya hazır olduğumuzu buradan belirtmek istiyorum. Büyükşehir belediyemizin Silifke’deki hizmet noktaları koordinasyon merkezi ve MESKİ ile de her fırsatta dirsek teması yaparak ilçemizin ve halkımızın sorunlarına ortak çözümler üreteceğiz” diyerek kendisini ziyarete gelen Koordinasyon Merkezi Müdürü Yılmaz’la birlikte bir süre sohbet etti.

Mersin Büyükşehir belediyesi ile Silifke Belediyesi arasında hizmet köprüsü kuracaklarını bildiren Büyükşehir Belediyesi Silifke Koordinasyon Merkezi Müdürü Abdullah Yılmaz’da Silifke ve Silifkelilere hizmetin kesintisiz devam etmesi için var gücüyle çalışacaklarını açıkladı.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.