Silifke Havadis

Altunok, "Birlikte Başaracağız"

Güncel

Silifke Havadis 1282 Kez Görüntülendi 0

Altunok, "Birlikte Başaracağız"

Başkanvekili Altunok, Silifke Halkı'nın sokağa çıkmayarak virüsle mücadeleye büyük  destek verdiğini belirtti.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, virüsle mücadele çalışmalarına halkın da büyük bir destek verdiğini ve Silifkeli hemşehrilerinin sokağa çıkmayarak bu kampanyaya büyük  destek olduklarını belirtti. Belediye olarak virüsle mücadele çalışmalarının artarak devam ettiğine de işaret eden Altunok, “halkımızın da büyük destek verdiği salgınla mücadeleyi Silifkeli hemşehrilerimizle birlikte başaracağız” dedi.

Tüm dünyayı ve ülkemizi büyük bir tehdit altın alan koronavirüs salgınından kurtulmak için ilçe genelinde tedbirlerin artırıldığına işaret eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yürütülen çalışmalar hakkında bir açıklama yaptı. Başkenvekili Altunok açıklamasında, “Korona virüs salgınından kurtulmak amacıyla 7/ 24 sürdürdüğümüz ilaçlama, temizlik, cadde, sokak ve kamuya ait açık alanların dezenfekte edilmesi çalışmalarımızın yanı sıra aralarında Mersin ilimizinde bulunduğu 31 ilde yürütülen sokağa çıkma yasağına uyan Silifkeli hemşehrilerimizin bu duyarlılığı bizleri son derece memnun etmiştir. Bizim belediye olarak verdiğimiz mücadeleyi Silifkeli hemşehrilerimizin de böyle bir duyarlılıkla desteklemesi çok güzel gelişmedir.  Silifkeli hemşehrilerimiz iki haftadır hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasağına uyarak virüsle mücadeleye ferdi olarak büyük bir destek vermişlerdir. Böyle bir duyarlılık gösteren  120 bin nüfuslu ilçe halkımıza çok teşekkür ediyorum. Ben inanıyorum ki ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemiz Silifke’de de alınan kararlar, yürütülen çalışmalar ve yapılan uyarılarla ve de en önemlisi Silifkeli hemşehrilerimizin duyarlı davranışları neticesinde bu virüs salgınından en az zararla kurtulacağımıza inanıyorum. Bütün gayret ve çabamız bu hastalığın insanlarımıza daha fazla zarar vermeden atlatılmasıdır. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da hedefimiz el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde hayatta ve sağlıklı kalmak mücadelesidir. Sokağa çıkma yasağına uyan  ve mücadele kapsamında önerileri dikkate alan tüm Silifkeli hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Hayat eve sığar, virüsü birlikte yeneceğiz” diye konuştu.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.