Silifke Havadis

Altunok, "Çöp konteynerlerini modern hale getiriyoruz"

Güncel

Silifke Havadis 2601 Kez Görüntülendi 0

Altunok, "Çöp konteynerlerini modern hale getiriyoruz"

Silifke Belediyesi, ilçe merkezinde cadde ve sokaklarda bulunan kent estetiğine uygun çöp konteynerlerini denize sahili bulunan mahallelere de yerleştirdi.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ilçe merkezinde cadde ve sokaklarda bulunan çöp konteynerlerini kent estetiğine yakışan bir görüntüye ulaştırmak için başlattıkları kafes uygulamasına denize sahili bulunan mahallelerle devam ettiklerini söyledi.

Altunok, "Çöp konteynerlerini modern hale getiriyoruz" (2)

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarla ilgili olarak bir açıklama yapan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “İlk etapta kent merkezimizin cadde, sokak ve bulvarlarında bulunan çöp konteynerlerinde başlattığımız bu uygulama vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi ve beğeni gördü. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte denize sahili bulunan ilçemize bağlı bazı mahallelerimizde de mevcut çöp konteynerlerinde kafes uygulaması yapıyoruz. İlçemiz Silifke ve mahallelerimizi temizlik bakımından yeni uygulamalar ve çalışmalarla hem kent estetiğine uygun, hem de halk sağlığını en iyi şekilde koruyacak çalışmalarla devam edeceğiz. Silifke’mizde yaşayan herkes bu kentin sakini değil, bu kentin sahibidir. Biz de belediye olarak milletimize hizmet götürürken farklı düşünmeliyiz, farkındalık yaratmalıyız. İlçemizin modernleşmesi yolunda attığımız adımlar ilçemizin gelişmesine katkı sağlayacaktır. Ekiplerimiz ilçemize bağlı Atakent mahallemizde bulunan mevcut çöp konteynerlerinin daha modern ve daha temiz bir görünüm kazanması için kafes uygulaması yapmaktadır. Bu çalışmalarımızla birlikte hem kentimizin temizliğine önem veriyoruz, hem de mevcut çöp konteynerlerimizi daha modern hale getiriyoruz. Temiz bir Silifke anlayışı içerisinde gece-gündüz özveri ile çalışan temizlik işleri müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.