Silifke Havadis

Festivalde Sahne Alacak Olan O Sanatçı Değişti

Yerel

Ayşe ÖNEL EREN 7920 Kez Görüntülendi 1

Festivalde Sahne Alacak Olan O Sanatçı Değişti

Silifke’de bu yıl 44.’sü düzenlenecek olan Uluslararası Müzik ve Folklor Festivali kapsamında sahne alacak olan o sanatçı , rahatsızlığı nedeniyle Silifke konserini iptal etti.

Haydi Söyle şarkısı ile gönüllere taht kuran ünlü şarkıcı Kalben, Mayıs konserlerini iptal ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Ses tellerinde bir rahatsızlık olması sonucu sesi kısılan Kalben, konserlerine bir süreliğine ara verdi.

Silifke Belediyesi Kültür Müdürü Üstün Zayim, “Bu yıl 44.’sü kutlanacak olan Uluslararası Müzik ve Folklor Festivalimizde sahne alacak olan Kalben, rahatsızlığı sonucu Mayıs konserlerini iptal ettiğini duyurmuştur. 21 Mayıs akşamı sahne alacak sanatçının yerine, şarkıları ve muhteşem sesiyle ünlü sanatçı Halil Sezai sahne alacaktır. Festivalimize katılacak olan tüm halkımıza duyurulur” dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yorumlar

    Ferdi Kumru

    Bak bu iyi haber işte.