Silifke Havadis

Altunok, "Hedefimiz temiz bir Silifke"

Güncel

Silifke Havadis 1840 Kez Görüntülendi 0

Altunok, "Hedefimiz temiz bir Silifke"

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye hizmetlerinin yürütülmesinde kent temizliğine büyük önem verdiklerini hatırlattı.

Yaşam standartlarına uyumlu, toplum ve çevre sağlığı açısından etkin temizlik hizmeti sunmayı hedefliyoruz” diyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Yaklaşan yaz ayları nedeniyle ilçe merkezimizde ve diğer 88 mahallemizde halkımızın ihtiyaç duyacağı yeni çöp konteynerleri satın aldık. Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz bir yandan korona virüsle ilgili dezenfekte ve temizlik çalışmaları yürütürken diğer yandan şehrimizin ve 88 mahallemizin temizliğini de ihmal etmemektedir. Bu çalışmalarımızı yürütürken şehir merkezimizde ve diğer mahallelerimizde ortaya çıkan konteyner ihtiyacını da karşıladık. İhtiyaç duyulan mahallelerde halkımızın faydalanabileceği uygun alanlara bu çöp konteynerlerimizi yerleştireceğiz. Amacımız ilçemizi  daha güzel, daha temiz  ve daha yaşanabilir bir kent haline getirmektir. Bu çerçevede çevre kirliliğinin önüne geçmek ve vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni çöp konteynerleri ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.