Silifke Havadis

Altunok, "İhalelerimiz Şeffaf ve Halka Açık"

Güncel

Silifke Havadis 1898 Kez Görüntülendi 0

Altunok, "İhalelerimiz Şeffaf ve Halka Açık"

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, alacakları hizmetlerle ilgili tüm ihaleleri şeffaf bir şekilde, basına ve halka açık yaptıklarını söyledi.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok,  halkın belediyenin yaptığı çalışmaları zamanında ve doğru öğrenmesi gerektiğini kaydetti. İhale komisyonunun yaptığı tüm ihaleler ve meclis toplantılarını basına ve halka açık yaptıklarını aktaran Başkanvekili Altunok, amaçlarının katılımcı, şeffaf ve halkla bütünleşen yönetim anlayışı içinde hizmet vermek olduğunu ifade etti. Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok,  "Bu yıl içinde ihaleye açtığımız bazı ihtiyaçlarımızın alım ve satımının yanı sıra mülkiyeti belediyemize ait bazı işyerlerimizi ve işletmelerimizin ihalesini de yine Belediye Başkan Yardımcılarımız Enes Buğra Genç, Ömer Semih Yılmaz, Encümen Üyelerimiz Mustafa Beceren, Gürhan Dölek, Erdoğan Özbağ ve encümen üyesi belediye görevlilerimizin huzurunda halka ve basına açık bir şekilde gerçekleştirdik” dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.