Silifke Havadis

Altunok, "Kurumlar arası dayanışma içerisindeyiz"

Güncel

Silifke Havadis 1363 Kez Görüntülendi 0

Altunok, "Kurumlar arası dayanışma içerisindeyiz"

Başkanvekili Altunok, DSİ Müdürü Ferruh Dalyanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Devlet Su İşleri (DSİ) Müdürü Ferruh Dalyanoğlu’nu makamında ziyaret eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye olarak tüm kamu kurum ve kuruluşları ile dayanışma içerisinde olduklarını belirtti.

Beraberinde Başkan Danışmanı Eyüp Arslan’la birlikte Devlet Su İşleri (DSİ) Müdürü Ferruh Dalyanoğlu’nu makamında ziyaret eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok birlikte bir süre sohbet ettiler. Karşılıklı görüşmelerde Silifke ve Silifkelilere hizmet anlamında Belediye-DSİ işbirliğinin önemine de değinen Başkanvekili Altunok, kurumlar arasında birlik ve beraberlik yaparak, dayanışma içerisinde halka hizmete devam edeceklerini söyledi.

Kendilerini ziyarete gelen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Başkan Danışmanı Eyüp Arslan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren DSİ Müdürü Ferruh Dalyanoğlu, ‘birlikten güç doğar’ ilkesiyle hareket edeceklerini ve Silifke Belediyesinin ilçe merkezi ve mahallelerde yürütecekleri hizmetlerde imkanları ölçüsünde araç-gereç ve diğer iş gücünde destek olabileceklerini vurguladı.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.