Silifke Havadis

Altunok Personelle Bayramlaştı!

Güncel

Ayşe ÖNEL EREN 1768 Kez Görüntülendi 0

Altunok Personelle Bayramlaştı!

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ramazan bayramı öncesi birlikte görev yaptığı belediye çalışanları ile bayramlaştı.

Belediyede görev yapan memur ve işçilerin tamamının katıldığı bayramlaşmada birimleri Başkan Yardımcıları Enes Buğra Genç ve Emine Can’la birlikte gezen ve çalışanların bayramlarını kutlayan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Ramazan kardeşlik, dostluk, dayanışma ve paylaşmaya en güzel vesiledir. Belediye olarak yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. Özellikle mart ayından bu yana tüm dünyayı ve ülkemizi tehdit eden korona virüs salgını ile ilgili olarak ilçemiz genelinde yürüttüğümüz mücadelede verdiğiniz özverili çalışmalarınız takdire şayandır. Her birimde görev alan siz değerli arkadaşlarımızın titizlikle yürüttüğü korona virüs tedbirlerinin uygulanması ve takibinde büyük bir başarı sağladık. Ama henüz tehlike daha geçmiş değildir. Biz belediye olarak tedbiri elden bırakmadık, bırakmayacağız da. Bu konuda tüm mesai arkadaşlarımızın görevini büyük bir sorumluluk içinde yerine getirdiğine inanıyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar diliyorum. Hep birlikte idrak edeceğimiz mübarek kurban bayramınızı  kutluyor, sizlerin şahsında aile bireylerinize ve tüm Silifkeli hemşehrilerimize hayırlı bayramlar diliyorum. Bayram süresince uygulanacak sokağa çıkma yasağı süresince evlerimizden aile büyüklerimizi, yakınlarımızı ve arkadaşlarımızı mutlaka günümüz iletişim araçları aracılığıyla ile iletişim kurarak onların bayramlarını da kutlamalıyız” önerisinde bulundu.

 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.