Silifke Havadis

Altunok, Şehit Annelerini Unutmadı

Güncel

Silifke Havadis 1878 Kez Görüntülendi 0

Altunok, Şehit Annelerini Unutmadı

Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, anneler günü nedeniyle Kaymakam Ersin Emiroğlu ile birlikte  şehit annelerini ziyaret ederek günlerini kutladı.

Fırat Kalkanı Operasyonunda şehit düşen Uzman  Çavuş Ali Gölge’nin Atayurt mahallesinde yaşayan annesi Elif Gölge ve ailesini ziyaret eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve İlçe Kaymakamı Ersin Emiroğlu’nun bu ziyaretinde duygusal anlar yaşandı. Şehit annesine “sizlerin başımızın üzerinde yeriniz var” diyerek mutlu etti.

Altunok, Şehit Annelerini Unutmadı (2)

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok anneler günü nedeniyle yaptığı kısa konuşmada, “Annelerimiz dünyanın en zor ve en güç görevini icra eden, en yüce hislere sahip, merhametin, şefkatin, fedakârlığın ve koşulsuz sevginin sembolüdür. Annelik, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen ve yeri kesinlikle doldurulamayan dünyadaki en yüce makamlardan birisidir. Yaşam deneyimleriyle yolumuzu aydınlatan, dünyayı, insanları ve yaşamı sevmeyi öğreten, geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı sağlayan, bizleri güçlü kılan yüce varlıklarımız annelerimizin ve siz değerli şehit annelerimizin  Anneler Günü'nü kutluyor, tüm annelerimize sevgi ve saygılar sunuyorum” diyerek günün anısına çiçek ve şehit oğlu Ali Gölge’nin görev süresi içerisinde çekilmiş bir fotoğrafını da hediye ettiler.

Altunok, Şehit Annelerini Unutmadı (3)

 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.