Silifke Havadis

Altunok, Sınava Giren Öğrenci Ailelerini Yalnız Bırakmadı

Güncel

Silifke Havadis 1763 Kez Görüntülendi 0

Altunok, Sınava Giren Öğrenci Ailelerini Yalnız Bırakmadı

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok,  bu yıl ilk defa yapılan YKS sınavının ilk oturumunda sınava giren öğrencilere başarılar diledi.

Altunok, ilçe sınırları içerisinde sınav yapılan okulları da ziyaret ederek burada çocuklarını bekleyen ailelerle görüşerek onlara su ikramında bulundu.

Altunok, Sınava Giren Öğrenci Ailelerini Yalnız Bırakmadı (2)

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Gençlerimiz bugün sınavın ilk oturumuna girdi. İnşallah yarın da bu sınavın ikinci oturumuna girecekler. Rabbim kardeşlerimizin emeklerini boşuna çıkarmasın. Gençler yoğun bir emekten sonra sınav sürecine girdiler. Dolayısıyla onlar kadar bizler de aileleri ile birlikte  çok  heyecanlıyız. Bu vesileyle tüm gençlerimize başarılar diliyorum. Bugün yapılan sınavlar öncesi belediye olarak İlçe Kaymakamlığımız ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte öğrencilerimizin  daha sağlıklı, daha güvenli ve daha huzurlu bir ortamda sınava girebilmeleri için bir dizi önlem ve tedbirler aldık. Belediye olarak sınava girecek öğrencilerimizin motivasyonlarını olumsuz yönde etkileyecek olumsuzlukları ortadan kaldırmak için özellikle gürültü noktasında denetimlerimizi artırdık. Bu vesileyle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimiz ile ailelerine teşekkür ediyorum. Birinci oturumu bugün yapılan sınava katılan tüm öğrencilerimize sonuçların hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Üniversiteye ilk adımı atmak için zorlu bir mücadele veren tüm gençlerimize  yarın girecekleri ikinci oturumda Allah’ım zihin açıklığı versin. Tüm başarılar sizinle olsun” dileğinde bulundu.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.