Silifke Havadis

Altunok, "Tedbirlerimizi Artırıyoruz"

Güncel

Silifke Havadis 1732 Kez Görüntülendi 0

Altunok, "Tedbirlerimizi Artırıyoruz"

Başkanvekili Altunok, koronavirüsün salgını dolayısıyla belediye tarafından bir takım tedbirlerin artırılarak devam ettiğini açıkladı.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüsün (Covid-19) ilçede yayılmasına engel olmak, hastalıktan korunmak ve etkilerini en aza indirmek amacıyla belediye tarafından bir takım tedbirlerin artırılarak devam ettiğini açıkladı.

Altunok, "Tedbirlerimizi Artırıyoruz" (2)

“Belediye olarak koronavirüs ile etkin mücadele kapsamında kurum içi tedbirlerimizi de artırdık”  diyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, “Bir yandan ilçe merkezinde bulunan tüm kamu kurum ve kuruşlarının dezenfekte çalışmalarımız sürmektedir. Diğer yandan da halka açık alanlarda da temizlik ve  dezenfekte hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Halkımızın  hizmet kapısı olan belediyemizde de hizmet binamızda görev yapan personelimize ve belediyeye gelen vatandaşlarımıza yönelik bir dizi tedbir ve uygulamalarda bulunuyoruz. Belediyemize gelen her vatandaşlarımızın  vücut ısısı değerini belediye doktorumuz ve hemşiremiz nezaretinde ölçerek giriş sağlıyoruz. Esnek çalışma sistemi doğrultusunda personellerimizi de hizmet akışını sekteye uğratmayacak şekilde izne ayırdık ve uzaktan çalışma metodları geliştirdik. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda yaşamlarını sürdürmeleri için çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz. Kesinlikle paniğe kapılmaya gerek yok. Steril olması gereken her yeri en iyi şekilde temizliyoruz, ekiplerimiz gece gündüz demeden vatandaşlarımızın sağlığını gözeterek çalışmalarını sürdürüyor. Alınan tebdirler kapsamında 7/24 hizmet verme gayreti gösteren başta belediye personellerimize, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızda hizmet veren mesai arkadaşlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.  Yapılan uyarılar doğrultusunda üzerimizde tehdit oluşturan bu virüsten hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde kurtulacağımıza inanıyorum” diyerek tüm Silifkelilere sosyal mesafenizi koruyun ve evinizde kalın çağrısını yineledi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.