Silifke Havadis

Altunok, "Temizliğe önem veriyoruz"

Güncel

Silifke Havadis 1278 Kez Görüntülendi 0

Altunok, "Temizliğe önem veriyoruz"

Başkanvekili Altunok, COVID-19 salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında çöp konteynerlerinin dezenfekte edildiğini söyledi.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin kent merkezi ve diğer mahallelerde 7/24 temizlik faaliyetlerine devam ettiğini bildiren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, korona virüs tedbirleri kapsamında yürütülen temizlik çalışmalarının yanı sıra sokak, cadde ve mahalle aralarında bulunan çöp konteynerleri ve çevresi ile birlikte vatandaşların temas ettiği yerleri ilaçlayarak dezenfekte çalışmalarını yürüttüklerini açıkladı.

Altunok, "Temizliğe önem veriyoruz" (2)

Başkanvekili Altunok, “ülkemiz üzerinde etkisini hala sürdürmekte olan korona virüs salgını ile mücadelemize devam ediyoruz. Bu salgından ilçe halkımızı korumak ve onlara sağlıklı yaşam alanları oluşturabilmek amacıyla tüm ekiplerimizle canla başla çalışıyoruz. Halkımıza temiz ve yaşanabilir bir kent oluşturma gayretimizin yanı sıra korona virüs salgınından da korumak amacıyla kent merkezimiz ve mahallelerimizde bulunan çöp konteynerlerini de sık sık dezenfekte ediyoruz. Belediye temizlik ekiplerimiz gece-gündüz görev başındadır” dedi.

Silifke ve Silifkeliler olarak alınan sokağa çıkma yasağına uyulmasının da sevindirici bir gelişme olduğunu hatırlatan Belediye Başkanvekili Altunok, “En güvenilir yer evimizdir. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. Lütfen kurallara uyalım. Tedbiri elden bırakmayalım. Zorunlu olmadıkça evlerimizden çıkmayalım” çağrısında bulundu.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.