Silifke Havadis

Altunok, "Türkçülük günümüz kutlu olsun"

Güncel

Silifke Havadis 1634 Kez Görüntülendi 0

Altunok, "Türkçülük günümüz kutlu olsun"

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Türkçülük Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Tarihin her döneminde Türk adının yaşatılması için çok çetin mücadeleler verildiğini vurgulayan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, “Türk Milleti’nin maddi ve manevi varlığına kast edenlere karşı gösterdiği anlamlı duruşun başlangıcı olan bu kutlu tarihin 76. yıl dönümünü kutluyorum” dedi.

Silifke Belediye Başkanvekili Altunok mesajında, “3 Mayıs; milletimizin yücelmesi, lider ülke olması, bölgemizde ve dünyada söz sahibi olması ve vefalı Türk’ün diğer mazlum milletlere ulaşması için bir vesiledir. Türk milliyetçiliği; yükselmemiz ve daima yüksekte kalmamız için yegane kuvvet kaynağıdır. Türkiye Cumhuriyeti; imanlı, ahlaklı Türk milliyetçileriyle varlığını korumuş ve koruyacaktır. Söz konusu vatan olduğunda önce ülkem ve milletim diyen milliyetçi anlayış, sorumluluğunun bilincinde, daima görevinin başındadır. Türk adı yaşasın diye, Türk sancağı yere düşmesin diye dünya kurulduğundan beri mücadele eden bütün kahramanları saygıyla anıyor, özellikle büyük Türkçü Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Başbuğ Alparslan Türkeş, Hüseyin Nihal Atsız ile 3 Mayısların kahraman Türkçülerini rahmetle, minnetle ve şükranla yad ediyorum” dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.