Silifke Havadis

Altunok ve Nogay'dan 19 Mayıs Mesajı

Güncel

Silifke Havadis 1809 Kez Görüntülendi 0

Altunok ve Nogay'dan 19 Mayıs Mesajı

Silifke Belediye Başkanvekili Altunok ve MHP Silifke İlçe Başkanı Nogay 19 Mayıs dolayısıyla birer kutlama mesajı yayımladı.

Altunok, 19 Mayıs’ı Kutladı

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramıdolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkanvekili Altunok mesajında gençlere: “Türkiye'nin müreffeh yarınları içinumudumuz, en büyük gücümüz sizlersiniz. Bu büyük sorumluluğun bilinciyle dahaçok çalışmalı, ülkenize ve milletinize faydalı bireyler olmaya gayret etmelisiniz. Bu aziz vatanın ecdadımızdan bizlere emanet olduğununidraki içinde, tarihimize ve değerlerimize sahip çıkarak, ülkemizi hep birliktedaha huzurlu günlere taşımanın gayreti içinde olacağınıza inanıyorum. Budüşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yâdediyor, sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramı'nı yürekten kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Nogay’dan 19 Mayıs Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay yayınladığı mesajında; “19 Mayıs 1919 yılı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ülkü erlerinin Samsun’a çıkarak kurtuluş meşalesini yaktığı şanlı bir tarihin adıdır. Yıllar önce kutsal vatanımızı işgal ve istila etmek isteyen mihraklara karşı, Türk milleti asil kudretini bir kez daha ispat etmiş, istiklaline zincir vurmak isteyen alçak niyetlilere karşı emsalsiz bir mücadele ortaya koymuş ve şanlı bayrağımızı bir daha inmemek üzere yurdumuzun her köşesine yiğitçe dikmiştir. Aziz Türk gençliğinin kendisine armağan edilen bu misyona tüm varlığıyla sahip çıkacağına yürekten inanıyorum.Bizlere bu kutsal vatanı armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli kahramanlarımızın şerefli hatıraları karşısında bir kez daha saygıyla eğiliyor, kahramanlığın ve yiğitliğin yegane timsali aziz atalarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.