Silifke Havadis

Altunok, Yapılan Hizmetleri Kanal 33'e Anlattı

Güncel

Silifke Havadis 1324 Kez Görüntülendi 0

Altunok, Yapılan Hizmetleri Kanal 33'e Anlattı

Başkanvekili Altunok, belediyenin hizmetleri, sportif ve kültürel faaliyetleri hakkında Kanal 33 Televizyonu'na bilgilendirme yaptı.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Mersin genelinde yayın yapan Kanal 33 Televizyonu'na, belediyenin hizmetlerini, sportif ve kültürel faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Göksu Aile Çay Bahçesinde hem vatandaşlarla bir araya gelen hem de Kanal 33 Televizyonunda Ahmet Özdemir’in hazırlayıp sunduğu programa konuk olan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı konuşmada, yapılan çalışmaları medya ile paylaşmak ve bunların doğru bir şekilde vatandaşlara yansıtılmasını sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Başkanvekili Altunok, Kanal 33 Televizyonuna yaptığı açıklamada, “İlçe merkez mahallelerimizde ve köylerden mahalleye dönüşen toplam 88 mahallemizde göreve geldiğimiz günden bu yana hizmetlerimiz aralıksız sürmektedir. Halkımız ve mahalle muhtarlarımızdan gelen en önemli talepler yeni yolların açılması, mevcut yolların bakım ve onarımı, meydan düzenlemeleri, imar durumları, bazı merkezi konumda bulunan mahallelerde park yapılması konusunda isteklerle karşılaşıyoruz. Bizde belediye olarak gelen bu talepleri değerlendirerek imkanlarımız ölçüsünde ve aciliyetine göre ekiplerimizi bu mahallelere sevk ediyoruz. Merkez mahallelerimizde ise kaldırım düzenlemeleri, yeni yolların açılması, park ve bahçeler düzenlemesi bakım ve onarımları, açık ve kapalı semt pazarlarında düzenleme ve iyileştirme çalışmaları, spor alanlarında düzenlemelerin yanı sıra önümüzdeki süreçte Silifke’miz için kalıcı ve halkımızın menfaatine yönelik yeni projelerimizi de bir bir hayata geçirmeye başlayacağız. Bu konuda belediyemize bağlı ilgili birimlerimiz çalışmalarını sürdürmektedir. Yerel seçimleri öncesinde halkımıza verdiğimiz vaadleri bir bir yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Belediyemizin imkanları dahilinde tüm Silifke’li hemşehrilerimizden gelen istek ve talepleri değerlendirerek gerçekleştireceğimiz bu hizmetleri de halkımıza sunacağız. Şu an üzerinde durduğumuz en önemli projelerimizden birisi olan Otizmli çocuklar yaşam merkezidir. Belediye olarak ilçemizde yaşayan tüm engelli kardeşlerimizin karşılaştıkları sorunların çözümü için elimizden gelen çalışmaları yürütüyoruz. Engelli kardeşlerimizin günlük yaşamlarını kolaylaştırıcı hizmetlerimizin yanı sıra sosyal ve kültürel alanlarda da onları toplum kazandırmayı ve toplumla bütünleştirmeyi hedefliyoruz. Engelli çocuklarımızı toplumdan soyutlamadan onları topluma kazandırmak adına belediye olarak şu an üzerinde hassasiyetle durduğumuz otizmli çocuklar yaşam merkezimiz tamamlanmak üzere.  Çalışmalarımızın hemen ardından ilçemizde yaşayan tüm otizmli çocuklarımızı bu merkezde toplayarak onların eğitimine katkı sunacağız. Onlara sahip çıkan  değerli ailelerimizin bu fedakarlıklarına biz de belediye olarak bir destek vermek istiyoruz” dedi.

Cumhur ittifakının da sağlıklı ve düzenli bir şekilde devam ettiğini hatırlatan Başkanvekili Altunok, belediye olarak yeni projeler üzerinde çalıştıklarını ve bu projelerin ön görüşmeleri için Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan’la da ön görüşmelerin sürdüğünü bildirdi.  Başkanvekili Sadık Altunok, AK Parti Silifke İlçe Teşkilatı ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalara devam ettiklerini ve belediye olarak hazırladıkları projeleri Ankara’ya birlikte taşıyacaklarını ve mutlaka Silifke’ye bir yatırımın gelmesi için mücadele edeceklerini belirtti.

Sportif ve kültürel faaliyetlere de desteklerinin devem edeceğini anlatan Silifke Belediye Başkanvekili Altunok, şu anda Mersin Süper Amatör Kümede mücadele eden Silifke Belediye spora da belediye olarak her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. İlçemize yeni spor tesisleri kazandırmaya ve alt yapıdan yeni sporcuların yetiştirilmesine de imkan sağlayacağız. Takımımız şu anda 40 puanla gurubunda liderliğini sürdürmektedir. Onların bu başarı mücadelesine biz de belediye olarak katkı sunuyoruz” diyerek belediye hizmetlerini Mersin Bölgesinde yayın yapan Kanal 33 Televizyonu ekranlarından halkla paylaştı. 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.