Silifke Havadis

Altunok’tan Bayram Kutlaması

Güncel

Silifke Havadis 1507 Kez Görüntülendi 0

Altunok’tan Bayram Kutlaması

Başkanvekili Altunok, yayımladığı mesaj ile hemşehrilerinin ve tüm İslam aleminin kurban bayramını kutladı.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, kurban bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında hemşehrilerinin ve tüm İslam aleminin kurban bayramını kutladığını açıkladı.

Mesajında bayramların yeni gönül köprüleri kurmak ve kurulanları sağlamlaştırmak için büyük bir fırsat olduğunu ifade eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok,  “Bayramlar, hoşgörümüzü ve sabrımızı artırmak, birbirimize daha da yakınlaşmak, kırılan kalpleri onarmak adına en müstesna günlerdir. Sevgi, dostluk, kardeşlik duygularının yüceldiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının çoğaldığı birlik ve beraberliğimizin temel taşlarından bayramlar; toplumumuzun manevi zenginlik kaynaklarındandır. Bireyleri ortak duygu ve düşüncelerde buluşturarak, üzüntüde ve kıvançta birleştirmekte ve bu değerlerin içtenlikle yaşanmasını sağlamaktadır. Kırgınlık ve küskünlüklerin sona erdiği, sevginin, saygının, hoşgörünün ve kardeşliğin zirveleştiği, milletçe birlik ve beraberliğin, dayanışmanın en güzel örneğinin gösterildiği, bir kurban bayramını daha kutlamanın heyecanı içerisindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; Bu Kurban bayramının ülkemizde ve ilçemizde birlik, beraberlik, hoşgörü ve huzur ortamı içerisinde geçmesini, her geçen gün büyüttüğümüz sevgi, saygı, yardımlaşma ve paylaşma ortamının daha da gelişmesine vesile olması dileği ile tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutlar; sağlık, huzur ve mutluluk dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.