Silifke Havadis

Altunok’tan Emniyet Müdürü'ne Hayırlı Olsun Ziyareti

Güncel

Silifke Havadis 2501 Kez Görüntülendi 0

Altunok’tan Emniyet Müdürü'ne Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkanvekili Altunok, ilçe emniyet müdürlüğüne atanan Ahmet Şahin Gözlü’yü makamında ziyaret etti.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ilçe emniyet müdürlüğüne atanan Ahmet Şahin Gözlü’yü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Silifke Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Şahin Gözlü ile birlikte bir süre sohbet eden Belediye Başkanvekili Sadık Altunok burada yaptığı konuşmada, belediye olarak ilçede bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşları ile ortak projelerde birlikte çalışmaya hazır olduklarını söyledi. Başkanvekili Altunok konuşmasında, “Müdürüm Allah bu görevinizde muvaffakiyetler versin. Silifke’mizde sizleri görmek, beraber görev yapacak olmak bizleri mutlu ediyor. Allah hayırlı görevler nasip etsin" dedi. Başkanvekili Altunok ziyaret anısına Emniyet Müdürü Gözlü’ye bir de Silifke tablosu hediye etti.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Emniyet Müdürü Ahmet Şahin Gözlü de kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunması ve başarı temennisini iletmesinden dolayı Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a teşekkür ettiğini açıkladı.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.