Silifke Havadis

Altunok'tan Silifke'ye Doğalgaz Müjdesi!

Güncel

Silifke Havadis 3614 Kez Görüntülendi 0

Altunok'tan Silifke'ye Doğalgaz Müjdesi!

Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altunok, “Silifke’mizi Doğalgazla Tanıştıracağız!”

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Silifke’ye doğalgaz götürmeyi bir sosyal sorumluluk projesi olarak kabul ettiklerini belirterek, doğalgazın ilçeye getirilmesi için çalışmalara başladıklarını bildirdi.

Mayıs ayı olağan meclis toplantısının en önemli gündem maddesini oluşturan doğalgaz dağıtım bölgesine Silifke belediyesinin de dahil edilmesi ile ilgili olarak hazırlanan rapor okundu. Okunan rapor üzerinde karşılıklı görüşmeler yapan belediye meclis üyeleri bu öneriyi oy birliği ile kabul etti. Toplantıda konuşan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Belediye olarak hayata geçirmeyi hedeflediğimiz doğalgaz projemizle ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından dağıtım lisansı verilen Aksa Çukurova Doğalgaz Dağıtım Şirketinin dağıtım bölgesine biz de belediye olarak dahil edilmiş olduk. Doğalgazın ilçemize getirilmesi vatandaşlarımızın lehine olacaktır. Doğalgazın Silifke’mize getirilmesi için sürdürdüğümüz çalışmalarımıza destek veren siz değerli meclis üyelerimize ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Doğalgaz projesinin ilçemiz Silifke’ye ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Diğer gündem maddelerini de ele alan meclis  üyeleri bu maddeleri de oylayarak karara bağladılar. Son günlerde dünya kamuoyunu yakından ilgilendiren İsrail’in Filistin’e karşı sergilediği saldırgan tavır ve Mescidi Aksa’ya yapılan saldırı da meclis üyelerince  kınandı.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.