Silifke Havadis

Altunok’tan Vatandaşlara Önemli Uyarı!

Güncel

Silifke Havadis 1711 Kez Görüntülendi 0

Altunok’tan Vatandaşlara Önemli Uyarı!

Başkanvekili Altunok, ilçe esnafı ve pazarcıları ziyaret ederek tedbirli olmaları konusunda uyarılarda bulundu, vatandaşlara eldiven ve maske dağıttı.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, "Birimizin Sağlığı Hepimizin Sağlığı" anlayışı ile ilçe esnafı ve pazarcıları ziyaret ederek eldiven ve maske dağıttı.

Belediye Zabıta Ekipleri ile birlikte ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnafları ve pazarcıları ziyaret eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, esnaflara ve pazarcılara hayırlı işler dileğinde bulundu. Günlük ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ilçe merkezinde faaliyet gösteren işyerlerine gelen vatandaşlara ve esnaflara eldiven ve maske de dağıtan Başkanvekili Altunok, korona virüs salgınından kurtulmak için herkesi tedbirli olmaya davet etti. Halka açık alanlarda ve alışveriş tezgahları arasında sosyal mesafenin korunması, ürünlerin seçilerek alınmaması gibi tedbirlere tüm mağazalarda ve pazar yerinde mutlaka uyulması gerektiğine işaret eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, özellikle kalabalık ortamlarda sosyal mesafeye dikkat edilmesi, eldiven ve maskesiz bu alanlarda bulunulmamasının  büyük önem taşıdığının altını çizdi.

Altunok’tan Vatandaşlara Önemli Uyarı! (2)

“Esnaf ve vatandaşlarımız hijyen kurallarına özen göstermesi virüsün yayılmasına büyük oranda engel olacaktır” diyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, "Virüsle mücadelede kapsamında temizlik işleri ve  zabıta müdürlüğü ekiplerimiz ilk günden beri önemli bir görevi yerine getirmektedir. Zabıta Müdürlüğümüz kontrolünde ilçe merkezi ve civar mahallelerimizde kurulan semt pazarlarında  ve halka açık alanlarda vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza sosyal mesafenin korunması, tezgahlar arası mesafe kontrolü, ürünlerin seçilerek alınmaması, maske ve eldivensiz alış veriş ortamlarında bulunulmaması, 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlarımızın market, pazar yerleri ve diğer alışveriş mağazalarına  girişlerinin engellenmesi gibi konularda hassas bir çalışma yürütmektedir. İlçemizin en büyük alış veriş ortamının yer aldığı ve semt pazarlarımızı da sık sık ziyaret ederek buralarda faaliyet gösteren esnaflarımıza ve alışverişe gelen vatandaşlarımıza virüsten korunmanın önemli olduğunu anlatarak onlara eldiven ve maske dağıtımı yapmaya devam ediyoruz.  Silifkeli hemşehrilerimizle birlikte bu süreci hep birlikte aşarak, bu virüs salgınını en az hasarla atlatacağımıza inanıyorum. Yeter ki siz hemşehrilerimiz kurallara uyun, zorda kalmadıkça evlerinizden asla ve asla dışarıya çıkmayın. Hayat eve sığar, evde kalın değerli hemşehrilerim” diyerek önerilerde bulundu.

Altunok’tan Vatandaşlara Önemli Uyarı! (3)

 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.