Silifke Havadis

Aralık Ayı Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

Güncel

Silifke Havadis 1112 Kez Görüntülendi 0

Aralık Ayı Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

Silifke Belediye Meclisi Aralık ayı olağan toplantısını Başkanvekili Sadık Altunok başkanlığında yaptı.

Aralık ayı toplantısını oluşturan gündem maddelerini değerlendiren belediye meclisi, görüşülen maddeleri oy çokluğu ile kabul etti.

Gündem maddelerinde yer alan imar, plan-proje ve emlak istimlak müdürlüğünden gelen evraklar görüşüldü. Raporlar üzerinde karşılıklı görüşmelerin ardından bu maddeler tek tek oylamaya sunularak kabul edildi. 2020 yılı içerisinde belediye meclis toplantı günü, saati ve tatil ayının belirlenmesinin de gündeme geldiği toplantıda üyeler toplantı günlerini ilk haftanın pazartesi günü saat 14.00’de yapılmasına ve meclis tatil ayının da Ağustos’ta yapılmasına karar verdi. Silifke Belediyesinin de üyesi bulunduğu Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği üyeliğinden çıkılması yönündeki başkanlık önergesi de oy çokluğu ile karara bağlandı.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı konuşmada, “Değerli meclis üyelerimiz, belediye olarak ilçe merkezimizde ve kırsal mahallelerimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kış aylarının gelmesiyle birlikte özellikle kırsal mahallelerimizde tedbir amaçlı bazı çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmalarımızla birlikte ilçe merkezimizde de halkımızın faydalanabileceği hizmetlere yönelik projeler üzerinde çalışıyoruz. Temizlik hizmetlerimiz her zaman en önemli ve hassasiyet gösterdiğimiz konulardan birisidir. Şehrimizin temizliği konusunda ekiplerimiz gece-gündüz çalışmalarını devam ettirmektedir. Silifke’miz ve halkımıza yönelik yürüttüğümüz hizmetlerin gerçekleştirilmesinde desteklerini esirgemeyen başta siz değerli belediye meclis üyelerimize, birim amirlerimize ve çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum” diyerek Aralık ayı olağan meclis toplantısını kapattı.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.