Silifke Havadis

Balandız Mahallesi 1,5 km'lik Asfalt Yoluna Kavuştu

Güncel

Ayşe ÖNEL EREN 2870 Kez Görüntülendi 0

Balandız Mahallesi 1,5 km'lik Asfalt Yoluna Kavuştu

Silifke Belediyesi tarafından Balandız Mahalle merkezi ile Cumhuriyet Alanını birbirine bağlayan 1,5 km’lik asfalt yolun çalışmaları tamamlandı.


Silifke Belediyesi tarafından Balandız Mahalle merkezi ile Cumhuriyet Alanını birbirine bağlayan 1,5 km’lik asfalt yolun çalışmaları tamamlandı.
Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Balandız Mahallesi Cumhuriyet Alanı mevkiinde vatandaşların imece usulüyle gerçekleştirdiği kurban kesimine ve yemeğe katılarak, hizmetlerin devamını müjdeledi. Mahalle sakinleri, Başkan Turgut’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.
 “BALANDIZLILAR, HER ZAMAN ÇALIŞANIN YANINDA OLMUŞTUR”
Yemekte bir konuşma yapan Balandız Mahalle Muhtarı Kerim Çelik, mahalle merkezi ve Cumhuriyet alanı mevkii arasında bulunan yaklaşık 1,5 km’lik yolun asfaltlanma çalışmalarından dolayı Başkan Mustafa Turgut ve ekibine teşekkür etti. Çelik, “Başkanımız sayesinde mahallemize birçok hizmeti getirdik. Allaha şükür yol konusunda önemli olan sorunlarımızı hemen hemen çözmüş durumdayız. Belediyemiz yalnızca 1,5 km’lik yol asfaltlaması değil, yine başka bir sokağımızda 500 m’lik bir asfaltlama çalışması daha yaptı. Ayrıca stabilize bakımı yapılan yollarımız ve parke döşenen sokaklarımızda var. Kendilerine mahalle halkım adına sonsuz teşekkür ediyor, hizmetlerinde başarılar diliyorum. Balandızlılar olarak her zaman çalışan ve üreten yöneticilerimizin yanındayız. ” dedi.
BAŞKAN TURGUT, “BALANDIZ MAHALLEMİZ HİZMETLERİN DAHA İYİSİNE LAYIK”
Balandız Mahallesinin daha güzel hizmetler alacağını belirten Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Öncelikle sizlerin samimi duygularına teşekkür ediyorum. Sıcak bir karşılama yaptınız. Mahalle muhtarımız ve siz değerli vatandaşlarımızın ortak talebi üzerine, ekiplerimiz bu yolda bir çalışma başlattı ve Balandız merkezi ile Cumhuriyet Alanı mevkiini birbirine bağladık. Asfaltlama çalışmalarımız şuanda tamamlandı ve yolumuz eskisinden daha kullanışlı hale geldi.
Elbette hizmetlerimiz sadece yolları asfaltlamak ile sınırlı kalmayıp, Balandız mahallemizde gerçekleştirdiğimiz daha birçok hizmetimiz var. Bu hizmetlerin devamını da getireceğimizden hiçbir endişeniz olmasın. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak bu hizmetleri sırasıyla bir bir gerçekleştireceğiz.
Herkesin bildiği gibi Silifke sadece bir veya iki mahalleden değil 88 mahalleden oluşuyor. Bu hizmetlerin aynısını her bir mahallemize sırasıyla ve aciliyet durumuna göre gerçekleştiriyoruz.  Balandız’ımıza ve sizlere daha getireceğimiz çok güzel hizmetler olacak. Okunan dua ve kesilen kurbanlarımızın kabul olmasını diliyorum” dedi.
Cumhuriyet Alanı mevkiindeki etkinliğin ardından Belediye Başkanı Turgut, vatandaşlarla sohbet ederek, onların talep ve sıkıntılarını dinledi. Turgut, daha sonra mahalleye yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.