Silifke Havadis

Başkan Turgut, Bahri Amcayı Mutlu Etti.

Güncel

Ayşe ÖNEL EREN 2115 Kez Görüntülendi 0

Başkan Turgut, Bahri Amcayı Mutlu Etti.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Nuru Mahallesinde tek başına yaşayan 82 yaşındaki Bahri Ünal isimli vatandaşı evinde ziyaret ederek, kendisiyle yakından ilgilendi.

Başkan Turgut, Bahri Amcayı mutlu etti.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Nuru Mahallesinde tek başına yaşayan 82 yaşındaki Bahri Ünal isimli vatandaşı evinde ziyaret ederek, kendisiyle yakından ilgilendi. 

Belediye Başkanı Mustafa Turgut’a Başkan Yardımcısı Ömer Savar ve CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar da eşlik etti.

82 yaşında olmasına rağmen konuşması ve hareketliliğiyle komşuları tarafından da sevilen mahalleli Bahri Ünal’ın tecrübelerini dinleyen ve onunla sohbet eden Başkan Turgut, yaşlı vatandaşın sağlık durumunu sormayı da ihmal etmedi. Turgut, “Silifke Belediyesi olarak yaşı ilerlemiş vatandaşlarımıza destek olmaya çalışan bir belediyeyiz. Onların  hayat tecrübeleri ve birikimleri bizim her zaman rehberimiz oluyor. Onlar bizim başımızın tacı. En büyük çabamız, onların yaşamlarının bu evresinde rahat ve mutlu olmalarıdır. Bundan dolayı da yol, park, köprü ve diğer temizlik hizmetlerinin yanı sıra sosyal projelerimize de çok önem veriyoruz” dedi. Bahri Ünal amca da, Başkan Turgut’un sıcak ve samimi ilgisine teşekkür etti.

’82 YAŞINDAYIM AMA..’
Çamurlu yolları nedeniyle yıllardır sorun yaşadıklarını, Silifke Belediyesi’nin mahallesine yaptığı parke döşeme çalışmalarıyla bu sorundan kurtulduklarını söyleyen Bahri Ünal, “Doğduğumdan bu yana baba toprağım olan bu mahallede yaşıyorum. Bugüne kadar görmediğimiz hizmetleri sizden gördük. Özellikle belediyemizin aldığı yaşlı-engelli servis aracı ve yaşlı evde bakım hizmetiniz herkesi mutlu etti. Mahallemizde bulunan birçok yaşlı ve engelli vatandaşımız bu hizmetlerden faydalanıyor. Ben de 82 yaşındayım ama Allah’a şükür hiçbir şeyim yok. Sağlık durumum çok iyi. Sizler daha çok hizmet yapın, insanlara insan oldukları için değer verin bu bizlere yeter. Her zaman sizlerin yanındayız ve destekçisiyiz” diye konuştu.

 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.