Silifke Havadis

Başkan Turgut, "Köylerimizi bir bir ihya edeceğiz"

Güncel

Ayşe ÖNEL EREN 1977 Kez Görüntülendi 0

Başkan Turgut, "Köylerimizi bir bir ihya edeceğiz"

Kırsal mahallelerde devam eden çalışmaları inceleyen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Seydili, Örenköy, Yeğenli ve Canbazlı mahallelerini ziyaret etti.

Kırsal mahallelerde devam eden çalışmaları inceleyen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Seydili, Örenköy, Yeğenli ve Canbazlı mahallelerini ziyaret etti.
Vatandaşlarla bir araya gelerek, onların taleplerini ve sorunlarını dinleyen Başkan Turgut, “Bizim derdimiz hizmet. Vatandaşımıza ne pahasına olursa olsun hizmet götürmek için söz verdik. Köylerimizi bu hizmetlerimizle bir bir ihya edeceğiz” dedi.
Yaklaşık iki yıllık görev süresini geride bıraktığını ve bu sürede önemli hizmetler gerçekleştirirken, birçok yatırımın da altyapısını oluşturduklarına işaret eden Başkan Turgut, “Bu incelemelerimizde köylerimizin eksikliklerini tespit ediyor, ihtiyaçlarını sırasıyla bir bir yerine getiriyoruz. Mahalle statüsüne geçen köylerimizi daha modern yaşam alanlarına dönüştürmeye devam ediyoruz.
Yaptığımız tüm yatırım ve çalışmalarda vatandaşlarımız ile muhtarlarımızın da fikir ve düşüncelerini dikkate alıyoruz. Yollarımızı, sosyal alanlarımızı, parklarımızı, tarihi dokularımızı, çevre düzenlemelerimizi hep birlikte sırasıyla tamamlıyoruz.
Bugüne kadar Silifke Belediyesi olarak ulaştığımız 88 mahallemizde birçok kalıcı hizmetleri gerçekleştirdik. Eksikliklerimiz çok fakat daha iki yılda yaptığımız bu çalışmalar, muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın ilgisini topladı. Birlik ve beraberlik içerisinde daha birçok hizmeti gerçekleştireceğiz.
Kırsal mahallelerimizin her türlü ihtiyacını karşılayabilmek için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bütün bu hizmetlerle amacımız, kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımızın daha rahat yaşamasını sağlayarak, insanımızın hayat kalitesini günümüz şartlarına göre yükseltmektir.” diye konuştu.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.