Silifke Havadis

Başkan Turgut Sayağzı Esnafını Ziyaret Etti

Güncel

Ayşe ÖNEL EREN 3609 Kez Görüntülendi 0

Başkan Turgut Sayağzı Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Turgut, bu kez de Sayağzı Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek, vatandaşların ve esnafların taleplerini dinledi.

Toplumun her kesimi ile sık sık bir araya gelen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, bu kez de Sayağzı Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek, vatandaşların ve esnafların taleplerini dinledi. Esnaflar Başkan Turgut’un ziyaretinden oldukça memnun kaldılar.

Sayağzı esnafı ilçede son iki yılda gözle görülür bir kentleşmenin oluştuğunu ve yapılan çalışmaların memnuniyet verici olduğunu ifade ettiler.

“Yönetimdeki temel ilkemiz herkesin görüşüne yer vermek. Hizmet üreterek İlçemizi daha da büyütmek istiyoruz” diyerek esnaf ziyaretlerinde konuşan Başkan Turgut; “Kapımız da gönlümüz de vatandaşlarımıza her zaman açık. Biz vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın bizlere daha kolay ulaşması için mahalle mahalle geziyoruz. Yanımızda teknik personellerimiz ve başkan yardımcılarımızla birlikte kapı kapı esnafımızın taleplerini not alıyor, anında çözümü için seferber oluyoruz. Sayağzı Mahallemizin belirli noktalarında asfaltlama çalışmaları yaptık. Daha önce yetersiz olan çöp konteynırlarının sayılarını arttırarak, çöplerin zamanında ve daha hızlı bir şekilde toplanmasını sağladık. Mahallemize kazandırdığımız parklar ve sosyal yaşam alanlarımızla ailelerin ve çocukların rahatça zamanlarını geçirebilecekleri mekânlar yarattık. Bunun yanında Sayağzı Mahallemizin hemen girişinde bulunan Su Büklümü mevkiine ismini Demokrasi Parkı verdiğimiz büyük bir park inşa ettik. Yine Göksu Nehri kıyısına yakın olan mahallemiz sınırları içerisinde ki 11 bin dönümlük alana Mesire Alanı yaptırıyoruz. Yapmış olduğumuz hizmetler tabi bir başlangıçtır. Mahallemizde yeni yollar açarak mahallemizin her geçen gün büyümesine imkân sağlıyoruz. Esnaflarımız ve vatandaşlarımızın talepleri bizler için önemlidir. Bu hususta toplum yararına hizmetlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

“BAŞKANIMIZ BİZ GİTMEDEN AYAĞIMIZA GELİYOR”

Başkan Turgut’un ziyaret ettiği esnaflardan Adem Bebek; “Belediye başkanını halk belirli zamanlarda ancak görebilirdi. Başkana ulaşmak, derdini ve sıkıntısını anlatmak kelimenin tam manasıyla imkânsızdı. Ancak Mustafa Turgut başkanımızı çok sık görüyoruz ve kolay ulaşıyoruz. Köylerde, mahallelerde, esnaflarda ve resmi kurumlarda yani her yerde geziyor ve karşılaşıyoruz. Her türlü sıkıntımızı hiçbir aracı olmadan doğrudan kendisine iletebiliyoruz. Sunduğu hizmetlerden de oldukça memnunuz. Bunun böyle devam etmesi için başkanımızı sonuna kadar destekliyoruz“ diye konuştu.

Ziyaretlerde CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Savar ve çok sayıda gönüllü vatandaş da Başkan Turgut’a eşlik etti.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.