Silifke Havadis

Belediyeden Bozulan Yollar İçin Hummalı Çalışma

Güncel

Silifke Havadis 2081 Kez Görüntülendi 0

Belediyeden Bozulan Yollar İçin Hummalı Çalışma

Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ilçe merkezinde ve mahallelerde bulunan ara sokaklarda bozulan yollarda yama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Silifke Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı asfaltlama ekibi tarafından yürütülen yama çalışmalarının Mahallelerde devam ettiğini bildiren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Kent merkezimizde belediyemizin sorumluluk alanı içerisinde bulunan ve vatandaşlarımızdan gelen istek ve talepler doğrultusunda çalışmalar yürütüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler şu anda kent merkezimizde ve bazı  mahallelerimizde bozulan yollarda yama çalışmaları yapmaktadır. Belediye olarak ilçe genelinde her mahallemizde yaşayan halkımızın sorunlarına çözüm üretmek bizim öncelikli görevimizdir. Halkımızdan gelen istek ve talepleri imkanlarımız dahilinde kısa sürede çözüme kavuşturacağız” diyerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.